hvordan man bruger regn frastødende behandlinger på bilruder

Bilruder har en tendens til at miste synlighed over tid , og det er ikke svært at se hvorfor. Road olier opbygge , og vildfarne vragrester leverer en endeløs strøm af rifter og skrammer , hvilket reducerer gennemsigtigheden af vinduet i sig selv. De fleste bilister ikke mærke nogen forskel, før et stykke vand gør enhver ufuldkommenhed med fed skrift . Af denne grund anbefaler mange eksperter regn vandafvisende behandlinger for en bedre overblik

Du skal bruge: .
Regn frastødende behandling
Bilrude cleanser .

Anvend forsigtigt


1 .

Rens vinduerne i bilen helt . Hvis år af rester har bygget op på dem , kan du overveje begynder med et rengøringsmiddel for at sikre en fuldstændig flad overflade .
2 .
Anvend frastødende omhyggeligt og jævnt , pr fabrikantens anvisninger . Forskellige producenter anbefaler forskellige materialer til anvendelse , så vær sikker på at du bruger det rette udstyr .
3 .
Anvend på spejlene , så godt. Resultaterne af dine lateral opfattelse kan være fremragende .

4 .
Giv behandlingen mindst 24 timer at indstille og tørre . Hvis du ser nogen tegn på striber eller rislende , skal du fjerne de behandlinger og anvende større omhu , når du genanvender .

Hit the Road


1 .
Drive , som du normalt ville i regnen . Du skal finde , at vinduerne i din bil klar lettere og jævnt , end de ellers ville .

2 .
Renlighed store rest , såsom mudder og olie ud for vinduerne , hvis materialet stænk op på din bil . Hvis du gør det kan forlænge livet for den frastødende , hjælper det at opretholde en strammere obligation med glasset .
3 .
overveje at anvende en behandling til forruden , hvis du har vedvarende problemer med synlighed . Afbryde brugen øjeblikkeligt , men hvis du opdager, at dug og striber resultatet med hver pass af vinduesviskerne .

gode råd og advarsler • Dunkende regn kan gøre selv den bedst gjorde regnen afvisende behandlinger egentlig ubrugelige . Må ikke antage, at du kan køre mindre defensivt bare fordi belægningen er på plads .
 • fjerne is omhyggeligt , hvis det skulle formular på dit vindue . Lys tandbørstning og varmt vand anses for bedre for regn vandafvisende behandlinger end kraftig ridse med en skovl .
 • Prøv et par forskellige insektmidler på de dele af en af ryggen vinduer . Wet hver en ned , og se hvor godt vandet perler og ruller ud af det .
 • Langsom ned i regnen , selvom du har et fremragende udsyn . Stoppetider kan reduceres betydeligt , hvis du går ind i en skid , så udvise forsigtighed , når det er vådt .
 • Undgå sænke og hæve vinduerne for ofte , hvis du har en frastødende på plads . Gummi sæler , der er vokset stive sidste ende kan gnide belægningen helt væk .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.