hvordan man kan fremme vegetarisme og veganisme

Den værste måde at fremme den vegetariske eller veganske livsstil er at få folk til at føle som om kødet er taget fra dem . Brug i stedet en ned på jorden tilgang med venner , familie og andre . Viser, at du er venlig , hensynsfuld og medfølende vil hjælpe andre se , hvorfor du har valgt denne livsstil . Den største bedrift er at vide , at du er faldende efterspørgsel efter kød , hvilket vil resultere i mindre dyr går til dyrefabrikker

Du skal bruge: .
internetforbindelse
Pjecer .

hvordan man kan fremme Vegetarisme og veganisme


1 .

Bliv informeret og kender de faktiske forhold . Læse bøger som John Robbins ' " Kost for et nyt Amerika, " Thich Niat Hanh 's " Being Peace " og Rory Friedman 's og Kim Barnouin 's " Skinny Bitch . "Ingen vil tage dig alvorligt, hvis du ikke kan forklare i detaljer , hvorfor være vegetar eller veganer er bedre .
2 .
Arbejdet emnet i hver dag samtaler . Tving ikke problemet med folk , ellers risikerer du at fornærme dem eller gøre dem utilpas . Holde opdateret om nyheder arrangementer kan give dig ideer til, hvordan man taler med andre om visse dyre- rettigheder.
3 .
forbindelse til dit publikum ved at forklare de sundhedsmæssige fordele til at blive vegetar eller veganer . Forklar hvorfor de skal pleje i vendinger, der betyder noget væsentligt for dem . For eksempel kan kvinder være interesseret i at vide , hvordan den vegetariske og veganske kost kan hjælpe dem med at tabe .

4 .
Opret din egen pjece at passere ud til folk . Også forskningsorganisationer online for at se om de har gratis pjecer for dig at bruge .
5 .
Prøv at besvare spørgsmål så ærligt som muligt . Hvis du ikke kender svaret , få den enkeltes kontakt oplysninger og fortælle dem, du vil finde ud af og lad dem vide .
6 .

Start en online blog . Fortæl folk hvad du gør for at hjælpe dyr og hvordan du har behandlet med at være en vegetarisk eller vegansk . Måske vil du opfordre andre til at følge i dine fodspor .

gode råd og advarsler


 • Giv ikke op årsagen eller lad andre afskrække dig .
 • fortaler , der er professionel og etisk vil blive respekteret .
 • Husk , at dyrene har brug for din hjælp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.