hvordan man kan holde varmen i en vejr nødsituation

Hvis du oplever en vinteris storm , der tager ned træer og elkabler, kan du finde dig selv uden strøm for en dag , eller måske en uge eller to . Hvis udfald vil blive udvidet , og vejret er bidende koldt , vil du blive sikrere, hvis du kan gå til et hotel eller ophold med en ven , der har magt .
Men hvad nu hvis hoteller er booket og dine venner og familie er uden strøm så godt? Eller på grund af vejforhold , du er i stand til at rejse til et varmt sted ? Hvordan kan du overleve de kolde ?
Bemærk at jeg IKKE anbefale opholder sig i en uopvarmet hus i en vinter storm , men nogle gange situationen er uundgåelig . Her er nogle tips til at leve igennem det . Jeg lærte disse på den hårde måde

Du skal bruge: .
tæpper
varmt tøj .


1 .

trin et, samle alle de tæpper , du kan .
2 .
Sæt på så mange lag af tøj , som du kan , herunder sokker , hue , handsker .
3 .
løbet af dagen , hvis det er solskin udenfor , åbne gardinerne til at tillade solskin ind i huset .


4 .
Hvis du har en gas vandvarmer , du ikke har en kilde til varmt vand . At varme dig op , kan du tage en dampende varmt brusebad , men IKKE vaske dit hår . Bær et håndklæde eller badehætte på hovedet for at holde dit hår tørt .
5 .
Hvis situationen er frygtelige , og du risikerer hypotermi , sætter en bunke puder og dine tæpper ( og kæledyr ) ind i badeværelset , lukkede døren og tænd for varmt brusebad . Lad værelse fyldes med damp . Dette vil give midlertidig fritagelse fra kulden og kan betyde forskellen mellem liv og død . Hvis det er nødvendigt , kan du bo i badeværelset i løbet af natten og lejlighedsvis køre det varme vand til opvarmning af rummet .
6 .

Hvis du har en vandseng , dræne vandet efter det er gået kold og fyld med meget varmt vand . ( Du skal bruge din have slange til denne opgave . ) Hold øje med det , som du udfylde det at sikre, at du ikke har brugt alt det varme vand fra tanken. Vandet bed bevarer varmen om natten , og hvis det er nødvendigt , kan du gentage dræning og opfyldning af næste dag .
7 .
Disse få tips vil ikke tænde en katastrofe i en god tid , men vil holde dig i live , indtil du kan komme til en opvarmet sted eller at strømmen er genoprettet .

gode råd og advarsler


 • Hvis vinterstorme er en risiko i dit område , vil en bærbar indendørs varmelegeme være en god investering .
 • Make sikker på at du fortsætter med at spise og drikke , selvom du måske ikke være sulten . Din krop har brug for brændstof og skal forblive hydreret .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.