hvordan man kan implementere simple trin mod global opvarmning

Dagens største problem synes at være den globale opvarmning , og hvordan vi kan blive mere bevidste om de skadelige virkninger, det har på miljøet og påvirker vores liv . Stigningen og opbygning af kuldioxid og metan gasser i atmosfæren forårsage en unormal blanketing effekt, som opvarmer op i miljøet . Denne unormale opvarmning udløser skadelige klimaforandringer i vejrmønstre , vandstand og den faktiske luftkvalitet . Der er mange og enkle skridt vi kan gennemføre for at bidrage til at mindske de skadelige resultaterne af den globale opvarmning . Det hele kommer ned til en vilje til at inddrage disse simple foranstaltninger i vores daglige rutiner . Lav-flow brusere og vandhaner .
Miljøvenlige rengøringsmidler .
Økologiske fødevarer .

1 .

Skift standard glødelamper i dit hjem og arbejdsplads . Brug kompakt fluorescerende pærer i stedet for glødepærer . Kompakt lysstofrør bruger mindre strøm , afgiver den samme mængde lys og er billigere at bruge . Dette vil hjælpe miljøet og spare dig på din elregning .
2 .
Udskift gamle elektronik og andre apparater med energieffektive dem . Mange butikker bære energieffektive model apparater såsom ovne , køleskabe , vaskemaskine og tørretumbler og klimaanlæg . Du vil være i stand til nemt at identificere disse apparater med energieffektivitet mærkaten de er almindeligt mærket med . Igen , hvilket gør denne switch vil hjælpe miljøet og den globale opvarmning , mens du sparer penge på din elregning .
3 .
Mindske dine elektriske forbrug . Dette kan nemt ske ved at sørge for lys er slukket i lokaler , hvor ingen er til stede . Også , skal du afmontere alle ikke- væsentlige apparater ( DVD-afspillere , stereoanlæg , tv og meget mere ) , når de ikke bliver brugt , og det vil skære ned på , hvad der er kendt som fantom belastning , der opstår med apparat , der stadig trækker energi , selv når den ikke bliver brugt .

4 .
Installer vandbesparende brusehoveder og vandhaner . Disse anvender en lav-flow system, som vil gøre det muligt for boligejer til at bruge den halve mængde vand , mens der ikke hindrer ydelse og funktion . Overensstemmelse med vandbesparelse , kan det være til gavn for miljøet og forbrugeren i høj grad til at skrue ned for vandvarmer temperaturen til 120 grader F. Det er en enkel måde at gøre din del i kampen mod den globale opvarmning , mens ser varmt vand koster at gå ned .
5 .
Skift til miljømæssigt og globalt sikre rengøringsmidler . Disse produkter er almindeligt kendt som " grønne "produkter , fordi de er sikre for miljøet . Så se efter produkter, der er " miljøvenlig ".
6 .

Lær at genbruge . I de fleste ethvert samfund i USA , er der en genbrugsprogram initiativ . Genbrug af papir , plast , kan glasvarer og metaller dramatisk skære ned på forurenende gasser, som udledes i deponeringsanlæg. Også , lære at købe produkter , der er lavet af genbrugsmateriale.
7 .
Plant nogle træer . Et af de største problemer omkring den globale opvarmning skyldes skovrejsning praksis som skovhugst og skråstreg og brænde landbrug . Kombinere dette med en intensiv husdyrbrug praksis, der er indarbejdet ved store gård selskaber og du har den væsentligste årsag til 90 procent af skovene i USA bliver ødelagt . Ødelægger skove kun tilføjer mere kuldioxid ud i atmosfæren , da træerne optager kuldioxid . Så , plante et træ og skygge dit nabolag naturligt .
8 .
Tune din bil op med jævne mellemrum. Sørg for, at dækkene er oppustede korrekt, fordi det kan mindske mængden af gas, din bil har til at brænde . For to biler familier , kan du prøve at køre bil, bliver bedre gas kilometertal oftere .

9 .
Lad bilen stå derhjemme . Når det er muligt , gå , cykel eller benytte offentlige transportmidler . Dette vil skære ned på skadelige emissioner fra biler slipper ud i miljøet .
10 .
Skift til økologiske fødevarer . Disse produkter er produceret ved hjælp af miljøvenlige midler og er sundere for konsum . Mange af disse økologiske fødevarer er almindeligt forekommende i dagens købmandsbutik , hvilket gør det nemmere at skifte til disse mere nærende og miljøvenlige produkter . Der er økologiske æg , ost , mælk , kød , frugt og grøntsager og brød . Udvælgelsen er i overflod , men det er op til dig at gøre dette simple switch, der kan sende et stærkt budskab til virksomhedernes bedrifter , som anvender ikke-miljøvenlige metoder til at producere fødevarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.