hvordan man kan være synlige , mens du går i regnvejr

Fodgængere er ramt og dræbt hvert år ved ikke at gøre sig synlig i mørke og regn. Hvis du vove sig ud til fods ofte og er nødt til at navigere berejste veje , er det vigtigt at gøre din tilstedeværelse nemt overskuelig . Dag , eksperter anbefaler en række vaner og teknologier til at hjælpe dig med at undgå katastrofen ved at blive synlige , mens du går i regnvejr

Du skal bruge: .
Refleks
LED enhed med klip .
Mobiltelefon .

Forbered Før You Go1 .
Køb refleksbånd og en LED- sikkerhed lys på dit lokale udendørs eller cykling butik . De fleste af disse forretninger fører en bred vifte af produkter , der er stort set rettet mod cykel ryttere , så vær sikker på og fortælle de mennesker der , at du ønsker produkter, du kan bære på din person .
2 .

Klæbebåndet i et cirkulært mønster , indpakning det hele vejen rundt den bredeste del af din jakke . Dette vil hjælpe bilister se din dimensioner på afstand og foretage de nødvendige justeringer i god tid .
3 .

Klip LED sikkerhed lys til din talje eller tilbage , og sørg for , at lyset i sig selv peger ud mod vejen . Mange eksperter anbefaler iført lys højt på din krop , så den kan ses med det samme en gang chauffører crest en bakke .
4 .
Vær forsigtig , når du vælger din rute . Alt for mange fodgængere give lidt troede, at blinde hjørner og hårnålesving . Du er nødt til at tænke som en driver , hvis du vil undgå at blive ramt af en !
5 .
Bliv flere meter væk fra vejen, mens forhandlinger om en high- speed -området . Det er bedre at være ude af skade måde end at pludselig bliver synlige i sidste sekund .

gode råd og advarsler


 • Walking i regnen kan være en fare i om dagen og om natten . Må ikke antage, at du kan ses bare fordi der er dagslys . Overskyet vejr og masser af fugt i luften kan gøre dig væsentlige usynlig .
 • aldrig bære mere , end du nemt kan administrere , mens du går i regnvejr . Du ønsker at være let på fødderne , hvis du bliver fanget i farlige trafikforhold eller et pludseligt uvejr .
 • Bliv varm ! Det er vigtigt at beskytte dit helbred , hvis du er til fods gennem en regn storm , så hypotermi ikke påvirke din dømmekraft .
 • Hvis du bliver ramt på trods af alle dine bedste indsats, få dig ud af vejen , som hurtigt som muligt . Bare fordi en bilist har stoppet betyder ikke, at resten af driverne på vejen kan se langt nok frem til at undgå dig .
 • Medbring en mobiltelefon på alle tidspunkter. Hvis det er arbejde , og du kommer til skade , ringe 911 , før du ringer venner eller familiemedlemmer , bare i tilfælde af batteriet svigter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.