hvordan man opnår en mental sundhed arrestordre

I disse hårde økonomiske tider har der været en stigning i psykiske problemer . Antallet af personer kæmper med depression og angst er stigende . For det meste , benægter disse personer , at der kan være et problem ofte nægter at søge hjælp . Hvis nogen er at have tanker om at skade dem selv eller andre , der er en måde at få de retshåndhævende involveret for at lette en ufrivillig psykiatrisk vurdering . Her er hvordan du får en mental sundhed warrant
1 .
Få fakta straight . Udarbejde en liste over grunde til, at du føler , at denne person kan være en skade dem selv eller andre. Nogle vigtige oplysninger til at omfatte ville , hvis de har verbaliseret en trussel at skade sig selv eller andre , hvis der har været tidligere forsøg på selvpåført skade , hvis denne person er slukket der medicinering , hvis stofmisbrug er involveret , har nogen symptomer , de kan opleve , sådan som hallucinationer eller vrangforestillinger , og enkeltpersoner placering .
2 .
Kontakt din lokale amt advokat kontor for at anmode om en mental sundhed dommerkendelse. De vil afgøre, om der er nok beviser til at involvere politiet. Det er vigtigt at være forberedt , før du ringer , så du er sikker på at inkludere vigtige beviser til støtte for din påstand .

3 .
Hvis amtet advokat finder det hensigtsmæssigt, vil en warrant er udstedt og lov håndhævelse vil blive sendt til at hente den enkelte. Denne person vil blive taget til lokalsamfundet mental sundhed for at få en nødsituation psykiatrisk vurdering .
4 .
Samfundet mental sundhed udbyder vil afgøre , baseret på deres vurdering, det bedste behandlingsforløb . Mere end sandsynligt denne person vil blive henvist til en psykiatriske enhed for evaluering . Hvis denne person stadig nægter behandling , kan de være tvangsindlagt i 72 timer.
5 .

Samfundet mental sundhed udbyderen vil derefter arrangere placering og retshåndhævelse vil transport.

Tips og advarsler


 • Disse trin kan variere fra stat til stat , men processen bør være ens .
 • Hvis den enkelte er i din tilstedeværelse , verbalizing hensigt at skade sig selv noget eller andre , og har midler til at gøre det , så ring 911 .
 • Hvis den enkelte er indforstået med behandlingen og har verbaliseret hensigt at skade dem selv eller andre , bringe til nærmeste ER hvis den enkelte kan transporteres sikkert .
 • National Selvmord Hotline er 1 -800- 273- TALK ( 8255)

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.