hvordan man overlever at blive hjemløse

Disse er et par tips om hvordan man overlever at blive hjemløse med otte børn . Det forklarer , hvordan en familie klarede bor udenfor og beskæftiger sig med mennesker , der bare ikke forstod . Det viser også, hvordan man overleve vildere side af lever udendørs , og nogle af de måder , de behandles sult og depression . Måske dette vil hjælpe nogen vide, hvad de kan gøre for at overleve at blive hjemløse , især dem, der har børn at brødføde , støtte og beskytte . Også var der ingen mænd . Der var otte børn og to kvinder til at klare dem .

Du skal bruge:
dåse varer , der kan oplagres fødevarer
. Papirprodukter .
Et par store gryder og pander .
Kort og brætspil .

Bivuak , telte , tykke plast .
Masser af tæpper .
Mælkekasser .
Puder.
Trailer eller bil Topper .

Køligere hvis det er muligt .
Masser af kærlighed og tålmodighed .

Hvordan klar til at blive hjemløse


1 .
Når du ved, du er ved at blive hjemløse , skal du tage så lidt som du kan , men så meget som du har brug for . Det kan være svært , hvis du ikke har et sted at lægge alle de ting du har brug for . Det er vanskeligere , når du har en masse børn . Der var otte , der er involveret i denne rejse . Så sætte sig ned og lave en liste over ting, man skal have for at overleve at blive hjemløse .

2 .
Få med alle dine børn og beslutte , hvad de skal bruge mest for så vidt som tøj går . Hvis det bliver koldt , vil de nødt til at tage det meste tunge tøj . I denne situation , som er nødvendige de både lette og tunge tøj . Så beslutte, hvad du har brug for , og tage så lidt som muligt . Prøv at begrænse det til en pose pr person .
3 .
Saml alle de lagres fødevarer, du kan finde i dit hjem , hvis du stadig har et hjem . I denne situation havde de at slippe væk fra en stalker og havde kun et par timer til at forberede . Hvis dette er tilfældet , alle , unge og gamle er nødt til at pitch i at få tingene læsset op . Sørg for, at alle forstår , hvilke emner der er behov for . Under fødevarer , der vil forkæle kan blive til katastrofe , medmindre du har en køligere .
4 .

Hvis du har en køligere , så sørg for alt, hvad du putter i køleren er tætte. Hvis du bruger baggies , vil de i sidste ende få vand ind i dem, medmindre du finder nogle virkelig lufttæt dem . Nogle gange kan du måske nødt til at ombryde dem i flere baggies at beskytte dem mod vand siver i. En køler er en stor ting at have , hvis du har plads til at gemme en i dit køretøj. I dette tilfælde var en varevogn brugt , så der var plads nok til at placere et køligere mellem de to forreste sæder i bilen.
5 .
Nogle af de fødevarer, der er gode til at tage er dåse bønner , suppe og dåse kød på dåse Spam og potteplanter kød . Wien pølser og dåse skinke , som er helbredt , og behøver ikke at være nedkølet er gode , også . Brød skal opbevares i sandwiches. Det kan være næsten alle typer brød , selv den lange ruller , som du er nødt til at skære . Bare vær sikker på at du har en kniv til at skære det med . Hvis du har alle former for bønner , kan du nemt blande dem og kog dem over et bål . Tørrede bønner er også godt, men de tager meget længere tid at tilberede . Hvis du kan lave din egen Beef Jerky , er det billigere , ellers sælger det i sække på alle købmand . Fødevarer, der ikke behøver at være kogt , er en god ide , så godt. Jordnøddesmør og gel¨¦ , konserves kød på brød , pickles , ost , hvis du har en køler, og alle kan lagres mad , der er nem at smække på en sandwich , er alle bedre , især hvis du vil være på vej i et stykke tid .

6 .
Afhængig af vejret , kjole i overensstemmelse hermed. I denne situation blev det i efteråret og få køligere . Vinteren var støt nærmer sig , og de var på vej fra en meget varm sydlige stat til en Southwest stat , der havde lignende vejr , men det var køligere og Rainier . Det endte med at blive meget koldt og regnfuldt , hvor denne hjemløse familie endeligt afviklet.
7 .
har spil klar til de tidspunkter , hvor børnene får irriteret med hinanden og keder med ridning . Disse børn var awesome . Når de voksne ikke kunne finde ting til at underholde dem , børnene fundet måder at besætte sig i det overfyldte situation . Tag Spillet er en måde at bestå tid . Alle børnene var nødt til at forsøge at finde mærker fra forskellige lande . Den, der fandt mest i en vis periode ville vinde . Hvis der kan være en belønning , børnene elsker slik og små spil at spille . En af de største velsignelser , var, at disse børn elskede at synge . Dette er ikke kun besat dem , men det var en velsignelse at høre gode kristne sange i denne nødens stund .
8 .
Rest områder er et godt sted du kan bo for en stund . Hvis du får at vide, parken ranger , kan han lade dig bo på ubestemt tid . Som det gik , de opholdt sig en måned . Manden kører sted tillod dem at bo indtil nogen klaget . Der skal altid være nogen, der ikke forstår . Parken ranger løb en slange fra hans synke i sit kontor på toilettet , så de kunne fylde op på denne store container til at bade i. offentlig badeværelse ikke har varmt vand , så dette viste sig at være meget generøst af ham og lod dem tage varme bade . De voksne skulle stå for det meste , men børnene kunne sidde ned og bade . De toiletter var nære og presenninger blev brugt til at dække en rasteplads , så alle kunne sove i henhold til enten borde eller en sovepose på cement . Dette rasteplads havde cement lofter og stillinger rundt om hvert picnic bord . Dette gjorde det nemmere at bygge en lille " halvtag . " De Tarp og cement gulve holdt bugs fra at genere dem det meste af tiden . Men pas på ! Myrer har ikke noget imod cement og heller ikke edderkopper . Det er en god ide at lukke så meget af området , som du kan . Heldigvis , vejret holdt mest insekter i skak , men de blev bombarderet med fårekyllinger , tusindvis af dem . Texas er kendt for deres massive fårekyllinger i efteråret og vinteren og parken ranger fik ikke lov at sprøjte bug spray , men det betyder ikke, at nye lejere ikke kunne . Langsomt, fårekyllinger spredes efter et par pust . Det var et MUST . Fårekyllinger var angriber mennesker og skræmme små børn dag og nat . En kvinde og to af de mindre børn sov ved siden af picnic -området i bilen. Den anden kvinde sov i en lastbil , der blev samlet op i en anden stat , hvor hun havde forladt det efter at bryde ned . Det skete, da hun var på vej til Florida fra Utah for at hjælpe den anden komme ud af byen og væk fra STALKER . En venlig mand og hans kone hjalp hende få det at køre igen, da de gik gennem Louisiana . Her var bevis for, at der stadig er gode mennesker i denne verden . De fodret de familier og hjalp fastsætte lastbil . De har endda sendt noget mad med dem på deres rejse . At være hjemløs er ødelæggende nok, og når du løber ind i gode mennesker , det gør turen lidt lettere .
9 .
på turen, skal du sørge for altid har nok gas . Selvfølgelig var gas ikke så dyrt som det er nu , men det var stadig en kamp at holde køretøjer fuld . Du ønsker ikke at løbe tør for gas i en mærkelig område , især om natten . Også, hvis du farer vild , så spørg en politimand eller stoppe ved en tankstation og spørge om vej . Aldrig bare holde ridning rundt med op i unødvendige gas . Tage den korteste , men sikreste rute . Hvis du er nødt til at holde dig fra motorvejen for at holde fra at blive efterfulgt af en person , som en stalker , så prøv og bo tæt på lastbilchauffører . Dette vil blive forklaret i det næste trin .
10 .
bor tæt på lastbilchauffører er sædvanligvis den vej at gå . Når de løber ind i dig på rastepladser , chatte med dem lidt . Det meste af tiden , hvis du er i problemer , vil de passe dig . Holder de sammen i de fleste situationer , så hvis du forklare , at du kører fra nogen farlige , vil de holde af dig så meget som de kan . Når de har til at forlade dig , de sørge for andre lastbilchauffører se ud for dig . Det er næsten som om du rejser med familien . I denne episode forsøgte STALKER at følge og havde sit eget lastbilchauffør venner , fordi han ejede sit eget vognmandsfirma . De lastbilchauffører hjalp dem med at forblive sikker og komme væk fra sin lille konvoj . Lastbilchauffører er for det meste derude til at gøre deres job, men bare være forsigtig . Nogle af dem ønsker de forkerte ting til gengæld for at hjælpe dig . Gør det klart, at du ikke er den slags kvinde eller endda en mand , hvis der er en . De fleste af dem har sympati for dig og dine børn og vil hjælpe dig på nogen måde, de kan uden at ville noget til gengæld .
11 .
Når du ankommer til din destination , som i dette tilfælde var Texas , bliver du nødt til at finde et sted at hvile . Texas viste sig at være en slags stat for denne familie . Da de ankom , de endte med at sove på parkeringspladsen af en kendt supermarked . De mennesker , der arbejdede der var meget venlige og generøse . De indså, at det var en dårlig situation og tilbød så meget hjælp som de kunne . Nogen endelig fortalte dem om en park i en anden lille by i Wise County . Det er her de endte med at blive til en måned og et halvt , som forklaret i næste trin .
12 .
store parker i skoven på vandet er gode steder at campere . Selvfølgelig normalt de opkræver et gebyr , men i dette tilfælde , begyndte parken ranger en reel ryk . Han vidste, at vi var hjemløse og prøvede at være uhøflig i første omgang. Åbenbart havde han en bevidst , fordi den næste dag , han kom tilbage og undskyldte , og ført tilbage til den check . Han havde talt med flere personer på en lille butik , og nogle, der boede i området . Han fandt ud af , at de ikke bare var moochers , men en familie , der var i problemer. Han bemærkede også , at kvinderne skiftedes jobsøgning hver morgen . Det var ikke nogen nem opgave med 30 graders vejr og ingen varmt vand . Han indså, at de kæmpede for og observerede dem nok til at vide , at de prøvede virkelig hårdt at komme på benene . Han selv bragte dem nogle fisk til at lave mad på bålet . Dette er en anden velsignelse , der vil blive nævnt i det næste trin .
13 .
Du skal være sikker på at du har et stykke vej til madlavning . Denne næsten blev et problem , da der var brand forbud i amtet på det tidspunkt . Det er grunden til det kan betale sig at snakke med folk . De talte med politiet , når de kom for at fortælle familien , at der var en brand forbud . Når de forklarede, at dette var deres eneste mulighed for at lave mad til deres børn , de tillod dem at beholde deres brand , så længe det kun var en lille en , ikke et stort bål som nogle mennesker prøvede at gøre . Denne anden familie holdt brændende bål og næsten fik dem til at miste deres lille brand , da politiet opkrævet de andre en bøde for ikke at adlyde branden forbud . Du skal være forsigtig med dette, fordi folk kan være virkelig betyder. Disse mennesker næsten forårsaget problemer for disse kvinder , men efter at forklare ting til dem , lykkedes det dem at holde fred blandt dem . Prøv at være venlig og høflig overfor alle andre at holde fra at forårsage konflikter. Dette er vigtigt , især hvis du kommer til at bo der et stykke tid . I dette tilfælde var ikke kun der et par andre campister , men fiskerne ankom hver morgen , og der var mobile homes med mennesker, der bor i dem . Det er en anden grund til at være respekt for andre. Må ikke være for høj , og lad dine børn løbe rundt uden opsyn .
14 .
Husk , at hjemløse henleder opmærksomheden fra byens embedsmænd , også . De har bekymringer om børnene . Det viste sig godt for disse kvinder. Family Services officielle kom ud og så , at børneneDer blev Bein


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.