hvordan man skal håndtere voldelige mennesker

Nogle mennesker bliver voldelige over meget små emner . Vi ved, ofte er disse udløser fra barndommen , eller på grund af stofmisbrug spørgsmål .
Hvad skal du gøre , når nogen i dit nærvær bliver voldelig ?
Vold er ikke vrede . Vold er at smide ting , stansning mennesker ,
bruger våben , osv.

Du skal bruge: .
En rolig stemme
En støt blik .

hvordan man skal håndtere voldelige mennesker


1 .

Look at se, om personen er på stoffer . Hans øjne bliver usædvanlig opspilede . Må ikke tilgang , ringe 911 eller gå til den nærmeste besatte bygningen og tilkalde hjælp , hvis han ikke har set dig . Må ikke nærme en person med et våben . Hvis personen er voldelig uden et våben . Må ikke nærme den person, der er blevet voldelige . Hvis der er et offer , og ingen anden rundt , så prøv at tale den voldelige person til at lade offeret gå . Aldrig få inden for rækkevidde af den voldelige person . Tal roligt . Hold en konstant øjenkontakt og stå stille .
2 .
Adresser voldelig person , " er dette værd at gå i fængsel for ? " " Vil du virkelig ønsker at såre hende ? Se , hun bløder . " Bare holde en lind strøm af ord . " Jeg ved, at du skal være såre en masse at tage den ud på hende. Hvad vil hjælpe dig føle sig bedre uden at såre en anden? Lad hende gå , du ved, du ikke ønsker at være voldelig . " I din tale, tale med ham, som om han er den ene med problemet snarere end ofret.
3 .
Ligegyldigt hvad de voldelige person siger , fortsætte med at tale roligt og holde din afstand . Må ikke forsøge at være en helt . Fortsætte med at forsøge at overtale ham til at lade offeret gå, indtil politiet ankommer .

gode råd og advarsler


 • kun tid til at engagere en voldelig person er, hvis de har et offer . Hvis det overhovedet er muligt , skal du ringe 911 og få andre involveret med dig . I en situation med et offer , er det afgørende at forsøge at befri offeret , mens ikke at få nogen andre såret .
 • IKKE bringe et andet våben til scenen . Kom ind i en fysisk skænderi med den voldelige person kunne afvikle med to eller flere personer døde . Politiet reagerer normalt hurtigt , selvom det kan føles som timer . Vente på politiet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.