hvordan man vælger den rigtige vinduesviskerne

Vinduesviskerne er lette og billige , så mange bilejere naturligt antage, at de er en idiotsikker køb . Faktisk ikke ældre blade og klinger beregnet til din typiske kørselsforhold kan føre til væsentligt forringet synlighed . at sikre at du altid ved, hvor du skal hen , uanset hvad de elementer bringer , er det vigtigt at vælge den rigtige vinduesviskerne til din bil

undersøge dine Blades


1 .
Tænd din eksisterende viskerblade og afprøve deres drift ved hjælp af en slange eller dug enhed . Hvis knivene er gysende , knirkende , striber eller mangel helt , er det vigtigt at finde ud af hvorfor .
2 .
Undersøg knivene til at diagnosticere problemet. Revnet og skæv gummi er de to mest almindelige syndere , men du kan også se en bøjet ramme eller en splittelse i gummi .

3 .
Fjern slidte kniv og tage det til auto butikken , så du kan vælge den rigtige .

Vælg det rigtige match


1 .
Gennemse udvalg på en lokal autoværksted . Disse dage , vinduesviskerne kommer i en bred vifte af gummi kompositmaterialer og skafter , herunder nogle specielt designet med vejr afskærmning for vintermåneder eller luft folier til " klamre sig til glasset " ved høje hastigheder .

2 .

Gør dit køb er baseret på det problem , der sendte din sidste klinger ud af provision . Hvis gummi er vokset stiv og knækkede , for eksempel , du ønsker at få en UV-resistent produkt, der vil ikke tørre ud og miste sin elasticitet i varmt vejr .
3 .
Test vingerne ved høj hastighed , hvis du kan . Mange autoværksteder nu mulighed for testkørsler, fordi de er catering til informeret købere, der ønsker at gøre smart valg .

4 .
Udskift din vinduesviskere efter et år for at sikre maksimal pålidelighed .

gode råd og advarsler


 • Det er bedst at fejle på siden af forsigtighed , når du indstiller din intermitterende vinduesvisker hastighed . Alt for mange mennesker forsøger at gå efter den mindste hyppighed af adgangskort , men denne praksis kan føre til dårlig sigtbarhed , hvis regnen bliver tungere .
 • Få det til en vane for rengøring på forruden , hver gang du fylder benzintanken . For meget snavs og tørret rester kan i høj grad forringe mængden af kontakt din vinduesviskerne har med glasset .
 • Løft dit viskerblade fra forruden , når bilen er i hvile i løbet af vintermånederne . Dette er den bedste måde at forhindre dem i at fryse til glas og skabe en uventet fare , når du forsøger at betjene dem i stikken.
 • aldrig køre , hvis en af dine vinger er knækket eller mangler . Uanset hvor erfarne du er, det er simpelthen usikkert at drive et køretøj, hvis du kun kan se ud af halvdelen af forruden .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.