mental sundhed for de fattige

Psykologhjælp er en udfordring uanset hvad demografisk du falder ind. Psykiatri er ikke en eksakt videnskab , og praksis i sig selv er kontroversiel . Dermed forskellige behandlinger og medicin er næsten altid en begivenhed i den mentale sundhed arena . De fleste af de bedste forsikringer til rådighed for ansatte og private medlemmer begrænse antallet af behandlingen besøg , psykiater besøg og hospitalsindlæggelse til en række af dage. Det ud af lommen omkostninger for nye medikamenter og specialiserede mental sundhed behandlinger kan være astronomiske. For de fattige, bliver effektiv mental sundhed behandlinger en vanskelig bedrift

Forståelse Mental Health


For dem der ikke har oplevet en mental sundhed udstedelse eller kendte nogen, der har , kan forstå være svært . Typisk , de fleste mennesker viger tilbage fra personer med psykiske problemer og tilbringe lidt tid på at forsøge at forstå det . Den omstændighed , at disse sygdomme er ikke anderledes end andre sygdomme er ofte glemt . De griber ind i ens liv og kræver lægehjælp for at hjælpe lindre symptomerne .

sindslidelse i Ringe


Et fælles stereotypt billede af de hjemløse er et billede af en person taler med sig selv , der træffer afgørelse uberegneligt , osv. Mange af disse privatpersoner, er produktet af en person bliver født ind i et liv , hvor eksperimentelle behandlinger , nye lægemidler og terapi var ikke en mulighed . Nogle lav indkomst forældre har måttet give deres børn med psykiske problemer over til staten , da de ikke har råd til den nødvendige behandling . Disse børn typisk hoppe fra det ene miljø til det næste , da deres opførsel opfattes som uønsket .

stat Bistand for psykisk syge Ringe


Som de fattige har ikke råd til at betale for behandlinger ud af lommen , er de tvunget til at stole om statslig bistand for at få hjælp . Hver stat giver forskellige tillæg for psykisk syge , gør de fleste ikke giver nok . Ikke alene er staten bistand utilstrækkelige, men det kræver også en stor " interview " proces der kan tage uger , hvis ikke måneder i nogle tilfælde. Der er strenge regler og retningslinjer skal følges for at blive godkendt til statsstøtte . Lokale statslige kontorer kan give den enkelte en liste over de nødvendige behov for dokumentation . Når modtaget, bistand typisk omfatter fuld dækning af medicin (ikke eksperimentelle) , begrænset terapi og psykiatri besøg , og selvom de fleste gør dækker hospitalsindlæggelse /rehabilitering , er patienten behandles på en statsdrevne anlæg, hvor usmagelige forhold kan køre løbet løbsk.

Mental Health Hjælp til de fattige


Selv om psykiatrisk behandling i reformprocessen på nationalt plan , er der flere organisationer , som gør samvittighedsfulde indsats i at tilbyde bistand til de fattige. Som med alt , er uddannelse nøglen , som måske ikke altid være tilgængelige for de fattige . De kan dog nå ud til folk , der er specielt uddannet i behandlingsmuligheder , der udbydes til psykisk syge i deres område . En stor afsætningsmulighed for nogen i denne situation er det National Mental Health Information Center , som er en side på USA Department of Health Services og Human Services hjemmeside . Der er et væld af oplysninger på sitet , der dækker alle områder af mental sundhed . Det er den perfekte kilde til svar og mulige løsninger .

Konklusion

Hvordan effektiv mental sundhedspleje er en udfordring for alle , ikke kun de fattige . Ikke har råd til eller fortsætte behandling efterlader en person med den konsekvens for aldrig at blive fritaget for deres tilstand . Psykiske lidelser , når venstre ubehandlet kan forværre og tvinge den person der skal institutionaliseres. Der er ressourcer til de fattige , der kan tilgås ved at gå på biblioteket og få adgang til websteder , der skal hjælpe dem . Med reformen og bedre forståelse , vil mental sundhed forbedres ved at give alle patienter med den nødvendige behandling for at hjælpe dem med at leve upåvirket liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.