plejeplan for mental sundhed patienter

En mental sundhedspleje planen er et referencedokument , der er skrevet til en person, der oplever en tilstand eller sygdom i mere end seks måneder, og som bliver behandlet med mere end én behandleren for tilstand eller illness. The plan er etableret i skriftligt for at sikre, . at enhver person i forbindelse med planen , herunder patienten , ved, hvornår , hvor og af hvem behandling processer vil blive gennemført, og at opnå støtte fra alle involverede

Du skal bruge: .
Indkøbsliste
Sitter .
Shop Early.
Shop Alone .
Mig tid .
Internet .
. Computer

Planen


Planen skal :
• Adresse mentale sundhed patientens behov
• Navn specifikke udbydere, der indgår i planen
• hvilken rolle de enkelte leverandør inden for planen
• Forventet resultat for patienten og leverandører
• Bedste behandlinger og metoder for patienten at opnå resultatet
Planen kan tage en time eller mere end en dag for at fuldføre , afhængigt af den enkelte og behandlerne . Den kopi af den udfyldte planen er givet til behandlerne og enhver anden person eller udbyder patienten mener, er nødvendig for at opnå succes .

Ting at overveje


En mental sundhedspleje planen er ikke gratis . Handleplanen er skrevet under et besøg høringen, at udbyderne regningen . Denne høring kan være omfattet af en sundheds-forsikring planen. Medicare , hvis patienten er 65 år eller ældre eller på kvalificerede handicap , vil dække nogle af omkostningerne for en plejeplan høring besøg .

Modtageren af handleplanen har fuld sige , og er i stand til at stemme udtalelser af , hvad der er inkluderet i handleplanen , og hvad der vil blive delt med andre, der vist plejeplan . Udbyderen , der skriver handleplanen skal have samtykke fra modtageren og dele med modtageren deres rettigheder og ansvar .

plejeplan bør gennemgås af modtageren og alle de pårørende hver tredje måned eller så for sammenhæng og relevant behandling valg . En ny plejeplan kan udvikles hver 12 måned , eller når der sker en ændring i plejepersonale .

Fordelen ved at have en handleplan, er patienten let tager et initiativ og en aktiv proces inden for hans eller hendes varetægt . Patienten er i stand til at overvåge fremskridtene for at nå de forventede resultater og foretage ændringer , hvis det er nødvendigt . Handleplanen Husene nødstilfælde kontaktoplysninger , der ellers måske ikke har været kendt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.