hvordan du beskytter hørelse på arbejde

Udsættelse for kraftig støj på arbejdspladsen tegner sig for størstedelen rapporter om høretab . Høje lyde , uanset om det er en engangs- hændelse eller fortsat over tid , kan forårsage skade hårcellerne i det indre øre , hvilket medfører en nedsat hørelse , ringen lyde i ørerne eller lyd forvrængning . Høreværn er vigtigt i arbejdet sted i overværelse af enhver aktivitet , der indebærer høj eller gentagne lyde
1 .
Undersøg, om støjniveauet er højt nok til at skade din hørelse . Hvis det er nødvendigt at råbe højere end støj for at høre dig selv , hvis dine ører begynder at ringe efter udsættelse for en høj lyd , hvis din hørelse er faldet , eller hvis du har en følelse af fylden efter udsættelse for høje lyde , kan du have været udsat for et niveau af støj , der skabte høretab .
2 .
Undgå høretab ved at følge visse forholdsregler , da når din hørelse er gået tabt eller beskadiget , brug af høringen hjælpere er din eneste alternativ . Undgå høje lyde , hvis det er muligt . Hvis du skal arbejde i et støjende miljø , slid ørepropper leveret af din arbejdsgiver eller købe dem selv . Særlige ørevarmere er også tilgængelige for høreværn .

3 .
Brug din ørepropper korrekt . Der findes flere typer af ørepropper , og vejledningen for deres anvendelse er på pakken . Hvis ikke sat korrekt , vil de ikke tjene det formål at høreværn . Nogle af dem er dispposable , og andre kræver regelmæssig rengøring . Fjern dem forsigtigt , langsomt snoede sig dem ud af øret for at undgå at beskadige øregangen .
4 .
Tjek din hørelse årligt , hvis dit arbejde miljø er støjende . De fleste virksomheder kræver, at deres medarbejdere skal have en baseline-høreprøve , efterfulgt af en årlig eksamen . Dette er den bedste måde at fortælle , hvis du er ved at miste noget af hørelsen , da det kan være en gradvis proces , og svært for dig at opdage , indtil skaden er alvorlig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.