hvordan du installerer en nødsituation øjenvaskestation bør placeres i

Hvis du har kemikalier på din arbejdsplads , er det obligatorisk , at du giver en nødsituation øjenvaskestation bør placeres . Afhængigt af hvilken type af kemikalier , kan du også nødt til at installere en sprinklerbruser system samt
1 .
Vælg en passende placering for øjenskyllestation nær . American National Standards Institute ( ANSI ) anbefaler, at en øjenvaskestation bør placeres bør tage mindre end 10 sekunder at nå . Det er mellem 10 til 20 fod fra faren .
2 .
afgøre, om du vil bruge en fast bestanddel eller en midlertidig én. Typisk ikke midlertidige inventar ikke giver nok vand til at skylle øjnene tilstrækkeligt for den anbefalede mængde tid .

3 .
Installer øjenvaskestation bør placeres efter eget valg . Hvis du permanent at installere det , lod det i henhold til fabrikantens anvisninger . Sørg også i kloaksystemet er tilstrækkeligt til at tage strømmen af vand . Afhængigt af kemiske , kan vandafstrømning være et farligt materiale . Tillad denne mulighed også.
4 .
Sørg for vandets vandføring er tilstrækkelig til brug. I en aktuel nødsituation , har behov for øjenvaskestation bør placeres i at give en stabil strøm af vand i mindst 15 minutter.
5 .

Indstil vandtemperaturen for øjenvaskestation bør placeres på en lunken temperatur . Dette bør være et sted mellem 60 og 100 grader F.
6 .
Placer en meget synlig tegn på eller i nærheden af øjenskyllestation nær . Sørg for at alle der har adgang til kemikalier ved, hvor øjenskyllestation nær er . Sørg også for de ved, hvordan man bruger det rigtigt .
7 .
Check øjenskyllestation nær jævne mellemrum. Sørg for at holde den ren . Skyl den med jævne mellemrum for at undgå rust , kalk og kedelstensopbygning inde i rørene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.