hvordan du tilmelder de globale klimaforandringer prædikestol løfte

Selvom der er mange ting, vi hver især kan gøre for at hjælpe praksis god miljøforvaltning , er dette løfte rettet specifikt mod " religiøse ledere "på tværs af landet . Signing løftet udgør en forpligtelse til at levere budskaber om god miljøforvaltning og give samtykke til at være på rekord i offentliggjort materiale som en miljømæssig fortaler
1 .
Gå til Jordens Dag Network hjemmeside . Tjek de mange programmer, der støttes af denne organisation ( se Resources nedenfor ) .
2 .
Klik på " Get Active " linket og se efter linket til den globale klimaændring Prædikestol Pledge på listen over måder at få involveret .

3 .
Indtast dit navn , email og religiøst tilhørsforhold på den globale klimaændring Prædikestol Pledge ansøgning side .
4 .
Brug den næste side , EDN 's Spread the Word siden , til at sende e-mails med en klimavenlig besked til sognebørn eller kolleger .
5 .

Brug EDN 's " prædiken starteren "ressourcer til at begynde at planlægge din brug af miljømæssige meddelelser til din menighed . Ressourcer leveres af EDN partner Interfaith Power and Light større Washington . Du kan også bruge " tro ressourcer " side for at se andre formidlingsværktøjer og links .

gode råd og advarsler


 • Ved ansøgning , evaluere din pålydende at overveje, om det vil være til din fordel og gavn for EDN at offentliggøre dine oplysninger . Til specifikt esoteriske pålydende værdi, kan det være godt at kontakte en EDN rep at snakke om, hvordan dine oplysninger vil blive brugt i programmet .
 • Hvis du har underskrevet prædikestolen løfte , er du om dig selv som en leder er trosbaserede miljøindsats , men det slutter ikke med dig : fortsætte med at brainstorm måder at få din sognebørn eller involveret congregants . God miljøforvaltning er et kollektivt nødvendigt , for det at fungere godt, skal alle gøre deres del .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.