hvordan man bliver en naturlig for bevarelse service frivillige

Den NRCS , oprindeligt kaldet Soil Conservation Service , blev oprettet for at hjælpe de lokale grundejere og andre , der praktiserer bevarelse af de naturlige ressourcer som jord og vand . Den NRCS tilbyder rådgivning og økonomisk støtte ikke kun for indenlandsk grundejere , herunder landmænd og andre landbrugsvirksomheder , men også til udenlandske regeringer . Kom involveret med NRCS midler forbinder den kollektive indsats for at fremme god udnyttelse af naturlige elementer i hele verden
1 .
Læs op på NRCS . Koncernens hjemmeside indeholder historie og oplysninger om de programmer og metoder, at organisationen bruger til at fremme sine mål ( se Resources nedenfor) .
2 .
Deltag Jorden Team . Udfylde en " Renter og Placering " formular online tillader NRCS at evaluere dig for en stilling i deres " Earth Team " gruppe af frivillige . Flere oplysninger kan findes i pdf- format på hjemmesiden .

3 .
deltage i " Walk en mile i min Boots " program . Dette NRCS program er en work- udveksling mellem landbrugsproducenter og offentlige ansatte for at skabe større viden om regeringen og forretningspraksis af dem, der normalt ikke ville blive udsat for et bestemt job eller et felt . Nærmere oplysninger er tilgængelige på sitet .
4 .
Deltag i " Foreign Volunteers ". Borgere uden for USA kan også slutte sig til Natural Resources Conservation Service som hjælpeansatte medlemmer , en liste over ønskede oplysninger er på " Foreign Volunteers " side af NRCS hjemmesiden , samt detaljer om støtteberettigelse

5 .

Se yderligere muligheder på Volunteer. gov . Denne online kurv af regeringen frivillige holdninger giver brugerne mulighed for at søge efter en pasform , de tror vil være det rigtige for dem . Fra bevarelse af historiske bygninger til brandsikkerhed og invasive arter Control , er der dusinvis af konkrete spørgsmål åbne for frivillige på stedet . Brug " Udvalgte Positioner " liste eller nul ind på en bestemt type niche med " Find muligheder . "

gode råd og advarsler


 • Alle Natural Resources Conservation Service frivillige muligheder gøres let tilgængelige fra startsiden . Vælg " Frivillige "-fanen i venstre side og derefter gennemse linkene for at se alle detaljerne for disse og andre forskellige programmer.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.