hvordan man bruger en paraply som en offensiv våben

Hvad adskiller en offensiv angreb fra en defensiv man er semantik : Hvem strejker hvem først . Folk , der tror de er i overhængende fare kunne ramme det første slag , der venter på at blive ramt første er ikke klogt . Det bedste forsvar er en god offensiv . Uanset , mange af den taktik at bruge en paraply som en offensiv våben er de samme som dem, der anvendes med en stok eller kæp. Læs videre for at lære at bruge en paraply som en offensiv våben

Du skal bruge: .
Et langt paraply med en metalspids


1 .
Hold paraply på din side , som du ville under alle omstændigheder at bevare det element af overraskelse .

2 .
Swing det opad for at fange den med den anden hånd flere inches under afslutningen , når du har besluttet at det er tid til at bruge paraply som et angrebsvåben.
3 .
Træk spidsen af paraplyen hele din modstanders mave og samtidig henlede Deres fødder tættere sammen for at få din vægt bag angrebet .
4 .

Følg op ved at stikke enden af paraplyen i halsen omkring to inches under hagen . Dette skridt leveret korrekt kan forårsage død eller helt afslutte kampen . Men , så har du flere muligheder , hvis du er gået glip dit præg .
5 .
Bring paraply ned på din modstanders ansigt og træk det med begge hænder ( venstre hånd øverst ) . Igen , sætte din vægt ind i det ved at flytte fødderne .
6 .
Swing slutningen af paraplyen ind i siden af modstanderens ansigt med din højre hånd . Dette skridt vil forløbe glat i kombination med farten i trin 5 .

7 .
Øv ved hjælp af en paraply som en offensiv våben gentagne gange , så du kan bruge enhver kombination som situationen berettiger .

gode råd og advarsler


 • Be sikker på, at du ikke " telegraf " din intentioner med dit kropssprog eller dine øjne til at bruge en paraply som et angrebsvåben. Det element af overraskelse er en kæmpe fordel .
 • Brug af magt over for en anden kan betragtes som en forbrydelse , især hvis det anses for overdreven kraft for den givne situation.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.