hvordan man bruger en petroleumslampe

Petroleumslamper , undertiden også kaldet orkan lamper , er ikke-elektriske lamper , der trådte i almindelig brug , der begynder i 1800-tallet . Mens de fleste bygninger bruger elektrisk lys i disse dage , petroleumslamper forblive et levedygtigt alternativ til at opfylde nødbelysning behov i områder , hvor naturkatastrofer eller dårligt vejr strømudfald er fælles
1 .
Køb en petroleumslampe . Hvis du allerede ejer en eller flere petroleumslamper , inspicerer det at være sikker på , at alle dele er i god drift orden .
2 .
Fyld petroleumslampe med # 2 vand-klar petroleum ved hjælp af en sifon eller tragt , der er forbeholdt til brug med petroleum . Brug af samme sifon eller tragt med forskellige brændsler medfører risiko for personskade , når du tænder lampen .

3 .
Lad nogle headroom i brændstoffet reservoiret for at sikre passende fugtspredende . Der bør være plads mellem vægen bund og petroleum . Vær sikker på at pre-blød nye væger i petroleum før det sættes i lampen . Hvis du ikke gør det, vil du bare ender brændende vægen i stedet for brændstof , spilder væger .
4 .
Trim din vægen i en afrundet facon første gang du bruger det og igen med jævne mellemrum for at sikre den bedste brænde . Lige spids væger afgiver overskydende røg , og væger , der er for pegede afgiver dårligt lys .
5 .

Drej væge op omkring en 1 /4 tommer , lys er det med en tændstik og erstatte skorsten på lampen . Hvis vægen begynder at ryge , slå det ned , indtil den rygende stopper . Du kan justere vægen højden som du har brug for at forebygge rygning , mens du stadig få gode lys .
6 .
slukkede petroleumslampe i cupping din hånd tæt på , men ikke røre skorstenen og blæser direkte ned i skorstenen . Hvis du vipper din hånd ordentligt , bør en kort , kraftig brast gøre det .
7 .
Bevar din petroleumslampe . Rengør skorstenen med sæbevand og papirservietter . Udskift væger efter behov . Og hvis du bruger din petroleumslampe rutinemæssigt , bør du holde reservedele på hånden . Skorstene er skrøbelige og udsat for brud , så holder et par statister på hånden . Du kan også nødvendigt at udskifte væge justering og brænderen over tid . Du kan finde disse dele på din lokale isenkræmmer .

gode råd og advarsler


 • En gallon petroleum vil gøre det muligt for dig at brænde fem petroleum lanterner op til fem timer om nat for en måned .
 • Du kan brænde ringere kvaliteter af petroleum i dine lamper , men de har tendens til at afgive masser af røg og tyggegummi op vægen , hvilket kræver hyppigere væge udskiftning og skorstensfejning .
 • Aladdin Lamper er høje vedligeholdelse i forhold til traditionelle petroleumslamper . Mens de gør afgiver mere lys , de bruger dobbelt så meget petroleum som regulære lygter, Kapper kræver hyppige udskiftning og dele fra en Aladdin lampe til en anden er ikke så udskiftelige som dele til traditionelle petroleumslamper .
 • aldrig fjerne din petroleumslampe skorsten uden først at lade det cool. Hvis du skal fjerne lygten skorstenen , mens den stadig er varm , skal du sørge for at bruge grydelapper eller handsker , så du ikke brænder dig .
 • Kulilte er et biprodukt af brændstof forbrænding. Hvis du planlægger at brænde petroleumslamper i et lukket rum , såsom dit hjem , skal du sørge for du har arbejdet kulilte detektorer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.