hvordan man får testet for rabies

Rabies er en virussygdom som regel som følge af bid af et smittet dyr . Den virus påvirker centralnervesystemet og kan resultere i dødsfald . Hurtig behandling er afgørende , selv om der kun er en antagelse om, at bid er fra en rabiat dyr . Rabies er nemmere at diagnosticere obduktion , men der er tests til at diagnosticere rabies hos mennesker efter symptomer
1 .
Forvent diagnose hos mennesker og dyr at være vanskeligt . Undersøgelse af hjernevæv obduktion ( efter døden ) er den nemmeste måde at fortælle om det rabies virus er til stede . Der er flere tests på specifikke prøver taget fra kroppen , hvis samlede resultater kan bidrage til at diagnosticere mennesker rabies . Der er ikke én definitiv test til at diagnosticere rabies ante-mortem ( før død ) .
2 .
Forudse indsamling af spyt og cerebrospinalvæske , sammen med en punch biopsi på bagsiden af hals langs hårgrænsen , som omfatter mindst 10 hårsække . En række forsøg udført på disse prøver , herunder den direkte fluorescerende antistof ( DFA ) test , der registrerer rabiesvirus i det berørte område , og polymerase kædereaktion assay ( PCR ) , som registrerer DNA rabiesvirus proteiner i spyt , cerebrospinalvæske og væv , vil hjælpe med at bestemme , om rabies virus eller rabies antistoffer findes .

3 .
konkludere, at rabies virus er til stede , hvis rabies antigen er til stede i hudbiopsi eller hornhinde udtværinger , isolering af rabiesvirus i serum eller væv er klart , at der er en Forekomsten af rabies -antistoffer i serum eller cerebrospinalvæske , eller hvis der er en positiv PCR assay .
4 .
Tage højde for, at negative resultater fra disse test ikke udelukker eksistensen af en rabies infektion . Test for at bekræfte eksistensen af det rabies virus kan være negativ indtil videre i infektionen processen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.