hvordan man kan afvise farlige job på arbejdspladsen

Du har ret til at afvise et job, du føler er farligt . Mange arbejdspladser har et element af fare , reduceres til en vis grad af uddannelse og korrekt brug af sikkerhedsudstyr . Når bedt om at udføre et job , som du mener vil resultere i personskade eller død , du har særlige rettigheder

Du skal bruge: .
Red biologisk farligt affald plasticposer
Rød plastic-foret biologisk bokse .


1 .

Bed om yderligere uddannelse fra din arbejdsgiver til at færdiggøre arbejdet sikkert , eller anmode om sikkerhedsoplysninger .
2 .
Anmodning din arbejdsgiver klare eventuelle krænkelser af Occupational Safety and Health Administration , kendt som OSHA , regler og rette dem , før du udfører i det pågældende job .
3 .

Kald Occupational Safety and Health Administration til at anmode om , at de inspicerer det farlige byggepladser , hvor du arbejder . Du kan også indgive en formel klage mod arbejdsgiveren , hvis du føler, at det er farligt .

4 .
Ledsag OSHA på deres kontrol at påpege de farlige job, du har bemærket og anmode om at se den resultaterne af deres undersøgelse og beslutsomhed .
5 .
Indsend en klage over din arbejdsgiver , hvis du bliver chikaneret eller fyret for at stå op for dine rettigheder som arbejdstager til at nægte et usikkert job . Det er imod loven at fyre en arbejdstager , der rapporter farlige forhold på jobbet .
6 .

Sæt op bekendtgørelser fra OSHA og sikkerhed citater på byggepladsen for at gøre andre opmærksomme på enhver form for arbejde fare .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er nervøs ringer OSHA eller indgive en klage , kan du bede en ven til at gøre det for dig . Du er ikke forpligtet til at foretage klagen person. Din arbejdsgiver behøver aldrig vide, at du indledte det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.