hvordan man kan deltage i jorden dag på bakken

På 2007's Earth Day on the Hill begivenhed , kom et væld af ledere i regeringen, erhvervslivet , græsrødder planlægning og religiøse grupper sammen i Washington for at drøfte spørgsmål af planetariske sundhed, klimaændringer og amerikanske ansvaret for korrekt handling i miljøpolitikken. Gruppen besøgte Kongressen til at levere budskaber om klima kontrol , og deltog i den strategiske planlægning seminarer og arbejde sessioner til at forsøge et dristigt nyt mønster i amerikansk lederskab . I 2008 begivenhed lover at være en anden banebrydende vise deres støtte til en ansvarlig økologisk politik og livsstil i hele landet .
1 .
Få online med Jordens Dag Network . Hjemmesiden har mange ressourcer til dem, der ønsker at blive involveret i forskellige aspekter af organisation, herunder planlægning af Jordens Dag on the Hill .
2 .
Deltag op med EDN . På hjemmesiden findes også sider for både enkeltpersoner og grupper til at ansøge om at blive " networking partnere. " For dem , der ønsker at indgå i Jordens Dag on the Hill , er det fornuftigt at registrere og give oplysninger om dig selv til at blive et værdsat medlem af netværket .

3 .
Læs Jordens Dag Network 's Climate Change holdning . Sørg for , at mål og synspunkter i forbindelse med tilrettelæggelse resonerer med dig , som en deltager i Jordens Dag on the Hill omstændigheder kan du være i kraft tilslutte din stemme til lignende stillinger . Vurdere, hvor du ville være forenelig med EDN i Jordens Dag on the Hill begivenhed , og lad EDN vide hvilken måde du kan hjælpe .
4 .
Bevar forbindelsen med EDN repræsentanter . En alvorlig vilje til at deltage i Jordens Dag on the Hill bør nøje koordineres med dem, der har myndighed til at tilføje dig til listen over deltagere . Du vil gerne sikre , at EDN kender du vil repræsentere dem i forbindelse med arrangementet .
5 .

Gem dato . Lægge planer for at være i Washington , DC over Jordens Dag Uge ( April 21-26 ) . Planlæg hele ugen eller dele af ugen efter behov . Jordens Dag er tirsdag den 22. Figur specifikke ruter i kontakt med EDN reps og andre , som vil være til stede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.