hvordan man kan fange en besvimelse person

Når en person besvimer , er der risiko for hovedtraume eller andre skader , medmindre nogen blødgøre eller stopper den falde . Du skal reagere hurtigt og knowhow til at fange en slumping kroppen for at forhindre skade
1

reagere hurtigt , når du står ved siden af en person , der er besvimet . Da de er slumping til jorden eller gulvet , forsøger at bryde deres fald . Især forsøger at vugge hovedet , så det ikke smække på gulvet .
2 .
Stretch eller fastsætte den person , der er besvimet og hurtigt vurdere situationen. Hvis deres tøj er for stramt , løsne noget af det . Hvis de er for varmt , køle dem af med en fugtig klud . Overveje at hæve deres ben et par inches , ikke mere end 12 , for at få deres blod cirkulation.

3 .
Ring for lægehjælp , hvis den person, der er besvimet er ældre , en diabetiker eller gravide .
4 .
forhindre, at situationen fra start , hvis du kan . Hvis nogen færdig med at tale pludselig og ser desorienteret eller hvis de føler sig svimle , disse er alle advarselstegn , der bør advare dig, at du måske nødt til at fange nogen, der er ved at besvime . Hvis du kan fange advarselstegn første , få dem sidde ned , ligge ned eller hvile . Få dem en kop vand eller en fugtig klud . Spørg om eventuelle medicinske tilstande , som de kan have i tilfælde af at de gør besvimer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.