hvordan man kan gribe ind i en krisesituation

Kriseintervention er en tiltrængt evner på dette omvendte verden af vores , hvor næsten alt kan ske i løbet af et øjeblik : naturlige eller menneskeskabte katastrofer , ulykker , sundhedsmæssige kriser , ulykkestilfælde , eller endda nogle barns kæledyr bliver kørt over af et køretøj . Så det er meget vigtigt at være forberedt med mindst meget grundlæggende færdigheder, der kræves for at intervenere i en krise .
Vurderingen er en gennemgående strategi , som krisen har arbejdstageren hele kriseintervention . Denne vurdering er handlingsorienteret og situation-baseret, flydende og ikke-mekanistisk , i stand til at tilpasse sig selv den mindste ændring i forhold . De tre første trin, du vil læse mere om at lytte aktiviteter end de er handlinger . De sidste tre trin er i vid udstrækning AKTION adfærd fra din side som arbejdstager, selvom du fortsætter med at lytte og vurdere hele tiden
1 .
Definer problemet. Forstå problemet fra kundens synspunkt . Prøv at opfatte krisesituation som kunden ser det , så dine indgriben kan ikke gå glip af sit varemærke . Praksis kernen lyttefærdigheder af empati , ægthed , og accept eller positiv retning. For eksempel , bare en klient slog op med sin kæreste gennem 3 måneder . Det lyder måske ikke af meget af en krise for dig , men det kan være en stor krise til hende og det er derfor hun er i ER med ufuldstændigt skåret håndled taler til dig i en dæmpet monoton .
to .

Sikre kundens sikkerhed . Det betyder en yderligere nedbringelse af fysisk og psykisk fare for klienten og andre . Selvom vi sætte dette ned som trin 2 , vi anvender dette skridt i en flydende måde , hvilket betyder, at kunden sikkerhed er faktisk en primær bekymring i hele kriseintervention . Jeg vil opfordre dig til at gøre kunden sikkerhed en naturlig del af dine tanker og adfærd som en arbejdstager .

3 .
yde støtte. Kommunikere med kunden , at du holder om hende . Du kan ikke antage, at en klient oplever føler sig værdsat , værdsatte , eller passes . Dette er din mulighed for at vise kunden , at nogen rent faktisk bekymrer sig om hende , og at nogen er dig, i en ubetinget , positiv måde , uanset om kunden kan gengælde eller ej .
4 .

Undersøg alternativer . I betragtning af den nuværende krise , udforske mennesker , situationer , klare mekanismer , positiv og konstruktiv tænkning mønstre, der kan bare give en vej ud af den aktuelle dilemma . Tænk med kunden om , hvad der ville få hende ud af hendes nuværende tilstand af følelsesløs immobilitet eller hysterisk panik .
5 .

Gør planer . Dette følger direkte fra trin 4 . Planen skal identificere yderligere personer , grupper og andre henvisning ressourcer, der kan kontaktes for umiddelbar støtte og give klare mekanismer . Med disse mener jeg , at kunden skal have noget konkret og positivt for kunden at gøre nu , bestemt handling skridt at klienten kan eje og forstå . Hjælpe klienten med problem- løse og klare.
6 .
Anskaf et fast tilsagn fra kunden . Det betyder, at du beder kunden til verbalt opsummere planen . Husk SMART mål ? Et mål har en bedre chance for at blive nået , hvis det er smart : S-specifikke , M-målelige, A-opnåelige , R-relevante og T-timebound . Så det er med opstilling af mål med din klient . Sørg for, at de får ud af at ER /klinik /specifik indstilling i en precrisis ligevægt tilstand, før afslutning af kontakt med kunden .
Senere følger op på kundens udvikling og foretage de nødvendige og relevante rapporter . Husk den overordnede strategi for vurdering og de to komponenter af at lytte og handle , som er indarbejdet i de seks trin på kriseintervention --- og du er alle indstillet ! Husk, at i krise intervention , er det ikke nok, at du har gåod intentioner , du er nødt til at have visse færdigheder så godt, og denne seks -trins model er en god måde at få dig i gang ! Så held og lykke !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.