hvordan man kan håndtere styrofoam jordnødder og gå grøn

Næsten alle , der er bekendt med de irriterende peanut formede hvide stykker polystrene , der anvendes til forsendelse , er sandsynligvis velkommen nogle mere miljøvenlige ideer til pakning af skrøbelige varer

Du skal bruge: .
gamle aviser
stivelsesbaseret peanuts .
Papir nødder .

Sådan Pack Green1 .
Gamle aviser er både genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt. Bare kradser dem op og bruge dem i stedet for styrofoam jordnødder .
2 .
stivelsesbaseret peanuts arbejde på samme måde som styrofoam dem gør , medmindre de opløses i vand og kan vaskes ret ned i vasken . De kan også genbruges og er miljøvenlig.
3 .

Et andet alternativ er PaperNuts . PaperNuts er lavet af genanvendeligt , biologisk nedbrydeligt brugte bølgepap kartoner og papir affald .

hvad vi skal gøre alle dem Peanuts


1 .
Den bedste måde at holde styrofoam jordnødder fra at forurene miljøet er at genbruge dem i en udgående pakke . Vedlægge en seddel beder modtageren om at genbruge dem så godt.
2 .

Hvis du ikke har behov for en styrofoam peanuts du har modtaget, tage dem til en virksomhed , der ikke en masse shipping. UPS , Postkasser , osv. Og nogle lokale pakke og post butikker vil ofte glady donationer .
3 .
Hvis du modtager en pakke fyldt med peanuts , kalder det selskab , der har sendt pakken og anmode om, at de skifter til en mere miljøvenligt alternativ . Som forbruger trykket stiger , er flere virksomheder at finde bedre alternativer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.