hvordan man kan holde Senior Skip Day sikker

Et sted mellem Spring Break og Graduation , seniorer i gymnasier over hele landet vil spille hooky fra klassen i en hævdvunden tradition . Skole embedsmænd gå på posten som imod praksis , men kig den anden vej efter det sker . Der er masser af partier på denne dag og alkohol er til rådighed. Planlægge at holde teenagere sikker

Du skal bruge: .
Røde biologisk farligt affald plasticposer
Rød plastic-foret biologisk bokse .


1 .

Planlæg aktiviteter for seniorer , udelukkende. Stedet for at efterlade dem til deres egne enheder , organisere en cookout , en årbog-underskrivelse parti , en swimming part eller enhver anden aktivitet, som holder dem besat.
2 .
Offer særlige rabatter for seniorer . Tilgang til den lokale handelskammer om at planlægge en Senior Skip Day fest i byen , hvor de studerende kan handle på deres favorit tøj , parfume og videospil .
3 .
Organisere en forælders informationsmøde flere uger før Senior Skip Day og give almisser til, hvordan forældre kan tale med deres børn om at holde sikker på den pågældende dag . Forbered en kontrakt for begge til at underskrive , idet den studerende løfter om ikke at indtage alkohol , narkotika eller køre i påvirket tilstand.

4 .
opfordrer forældre til at være vært for deres egen alkohol-fri parter , eller tage familien med på en dagstur den dag . Et barns sidste år i skolen skal være mindeværdig og sjovt, men ikke farligt .
5 .
Vis nogle hårde kærlighed i beskæftiger sig med narkotika . En skole i New Jersey advarede de studerende , at enhver studerende , der ikke deltog denne dag , ville gennemgå en narkotika-test dagen efter . De fleste af børnene gik til klassen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.