hvordan man kan komme væk , når jaget til fods

Jaget til fods er en bloddryppende beretninger , adrenalin-pumpende og generelt skræmmende affære . Chance er , at hvis du bliver jaget til fods du virkelig brug for at komme væk fra den person jagter dig . Følg disse trin for at køre intelligent , så du kan slippe din forfølgeren i kortest mulig tid

Du skal bruge: .
Red biologisk farligt affald plasticposer
Rød plastic-foret biologisk bokse .


1 .

Hold udkig fremad. Deres impuls , som du bliver jaget , er at se tilbage for at se , hvor din forfølgeren er . Dette er ikke kun bremser dig ned , men øger risikoen for at dine glip af en vigtig flugtvej eller ikke kan se en kommende hindring . Så, som du kører for din flugt holde dine øjne foran og dine tanker fokuseret på , hvad der er foran dig , ikke hvad der ligger bag .
2 .
Drej hurtigere, når det er sikkert at gøre det . Drejning og regression er vigtige taktik for at miste den person, som jagter dig . Men det er vigtigt, at du skruer ned gader og stræder , når du ved, der er en stikkontakt . Drejning på en blindgyde er den sikreste måde at sætte en stopper for jagten hurtigt , bare ikke i din favør .
3 .
Yell højt og bønligt . Medmindre du bliver jagtet af uniformerede politifolk , bør du råber og råber om hjælp , når du kører . Hvis din forfølgeren er en angriber , kan du muligvis til at alarmere politiet . Hvis du er en skyldig person, du stadig kan være heldig at have en god samaritaner får mellem dig og den person, der jager dig , så du tid nok til at flygte .

4 .
Kom i store folkemængder . På et tidspunkt er du nødt til at tænke strategisk , især hvis den person, der jager dig , er en lige så god eller bedre fysisk form end dig . Kom ind i en stor menneskemængde , som i en bus station eller et indkøbscenter , vil hjælpe dig til at skjule i et almindeligt syn . Efterhånden som du kommer ind i mængden gøre dit bedste for hurtigt at ændre dit udseende ved at sætte på ( eller tage fra) en hat eller jakke eller finde et par solbriller til at give dig nogle dækning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.