hvordan man kan kontrollere en puls under CPR

Genoplivningsudstyr , eller CPR , kan indebære administration både rednings vejrtrækning og brystet komprimeringer , hvis offeret ikke trækker vejret og ikke har en puls . Korrekt kontrol af offerets puls er en vigtig del af både din indledende vurdering og løbende overvågning af patienten , mens de udfører CPR
1 .
Find halspulsåren på halsen af offerets efter at du har evalueret vejrtrækning og får to redning vejrtrækninger , hvis nødvendigt. Halspulsåren kan mærkes på begge sider af adamsæble . Du bør altid tjekke pulsen på , hvad side er tættest på dig . Må ikke nå ud til hele patientens hals for at se puls , som du kan blokere luftvejene med hånden .
2 .
Placér to fingre på halspulsåren . Du må ikke trykke for hårdt eller du måske ikke være i stand til at føle pulsen . Brug altid dine fingre når du checker en puls , skal du sørge for ikke at bruge tommelfingeren . Tommelfingeren har en puls af sine egne , og du kan forveksle dette med pulsen på patienten.

3 .
Bevæg fingrene rundt, indtil du kan mærke pulsen nemt .
4 .
Udfør brystkompressioner kun , hvis der ikke er nogen puls til stede . Aldrig udføre brystkompressioner på et offer, der har en puls , selv om pulsen er svag .
5 .

Tjek pulsen hvert minut , mens de udfører rednings vejrtrækning . Dette er cirka en puls check for hver 12 redning vejrtrækninger givet .

gode råd og advarsler


 • Tjek altid for halspulsåren puls på halsen ikke for den radiale puls på håndleddet , medmindre ofret har alvorlige sår eller skader på halsen , der ville gribe ind med puls kontrol . Når kroppen går i chok den lukker ned blodgennemstrømningen til ekstremiteterne , herunder pulsen i håndleddet , så radiale puls ikke er pålidelig i ulykkestilfælde.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.