hvordan man kan melde sig frivilligt til Jordens Dag nettet

Det Jordens Dag Network er en omfattende ressource for alle, der ønsker at blive involveret i møtrikker og bolte af at forebygge negative ændringer i miljøet . EDN driver en omfattende tilstedeværelse på nettet , hvor seerne kan identificere en bred vifte af projekter og aktiviteter , der foregår lige nu over hele verden for at hjælpe med at holde planeten sunde . Og der er mange muligheder for at slutte sig til EDN gennem deres online- funktioner og begynde at få dig involveret i de kollektive miljøindsats proces .
1 .
Læs Earth Day Networks hjemmeside . Sitet har mange forskellige områder at uddanne offentligheden om klimaændringer og tilbyder muligheder for samarbejde .
2 .
Besøg " Frivillige Center " ved at klikke på linket i venstre side af siden . Læs om de holdninger , der EDN behov for at fylde og finde måder at få involveret .

3 .
Deltag i Educator 's Network . Et andet websted link lader pædagoger gælder for materialer til støtte klimaændringer undervisning i klassen , for en lærer , slutter op med nettet er en anden form for frivilligt arbejde , der EDN behov . Opkaldet er for undervisere at bruge disse ressourcer til at sprede budskabet til de studerende om klimaændringer og mulige konsekvenser for vores verden .
4 .
Skriv i Global Climate Change Pulpit Pledge . Dette område af hjemmesiden er for dem , der er ordineret eller regelmæssigt give tro beskeder til en menighed . Tilsagnet forpligter underskriverne til at sætte miljømæssige indsats sætter en prædiken , og med anvendelse af trosbaserede initiativer til at få andre involveret i god forvaltning af planeten i overensstemmelse med religiøse overbevisning .
5 .

Læs igennem EDN 's " Get Aktiv "for at se andre måder, folk bliver involveret i Jordens Dag Network initiativer . Udover et link for donorer , er der projekter som " Projekt Switch " ( udskiftning af pærer til lavenergi- modeller ) , som alle kan deltage i at støtte EDN indsats i energibesparelser .
6 .

Brug ' Tilmeld Jordens Dag Network 'for at få dit navn på arbejdstidens placering af deltagere /medlemmer . Alle kan tage dette skridt som godt; online siden tager dit grundlæggende oplysninger og giver mulighed for direkte donationer ( ikke obligatorisk) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.