hvordan man kan redde en lavine offer

Ulykker, der involverer laviner forekommer adskillige gange hvert år . Uanset om du er sne skiløb , sne boarding eller snescooter , du er i risiko . Hvis du er vidne person bliver fanget i en lavine , er det ekstremt vigtigt , at du får dem så hurtigt som muligt . De følgende trin vil hjælpe dig redde denne person meget lettere
1 .
Vær opmærksom på , hvor ofret ender efter lavine . Selv om situationen kan være meget svært at se , mens katastrofen er indtruffet , se stien til offeret meget nøje . Dette vil betyde forskellen på liv og død for ofret . Også , straks kontakte akutmedicinske tjenester om lavine . De fleste redningsarbejdere i lavine udsatte områder er bekendt med denne form for eftersøgning og redning.
2 .
Sørg lavine er forbi , før du indtaster katastrofeområdet . I processen med at redde nogen , du ønsker at være sikker på ikke at blive fanget i samme situation .

3 .
Kig efter eventuelle tegn på offeret på toppen af sne , før du begynder en blind søgning . En arm , ben eller hoved kan stikker frem fra sneen og vil gøre søgningen lettere.
4 .
Brug nødradiofyr hvis det er muligt . Mange enkeltpersoner, der tilbringer en stor del af tiden på sne pisterne vil udstyre sig selv med nødradiofyr . Disse er anordninger , der udsender en 121,5 megahertz signal , der giver redningsfolk at høre dette højfrekvent frekvens for op til 3 miles . Denne alarm er normalt sat ud af, at offeret , når de fornemmer at der er problemer .
5 .

Stop jævne mellemrum og lytte til den person . Mange gange offeret vil forsøge at råbe og i en hektisk miljø og søgning , er mange gange dette ramaskrig ikke hørt .
6 .
Markér placeringen af ofrets så snart de har blevet fundet. Brug en sonde til at markere dette sted , og at også måle dybden af den begravede ofret.
7 .
grave hullet til ofret så hurtigt som du kan, for at befri fanget lavine offer . Når du kan tydeligt se den person , afdække deres hoved med det samme . De kan blive kvalt under vægten af sne og ved at yde luft til dem , kan du redde deres liv .

8 .
Begynd hjertemassage straks , hvis offeret ikke trækker vejret . Forsøg ikke at flytte ofret mere end nødvendigt , fordi de kan have en hals skade , knoglebrud eller indre blødninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.