hvordan man kan sikre overlevelsen af et lille barn tabt i ørkenen

Tragisk du ofte høre en fatal historie om et barn tabt i ødemarken . Der er enkle taktik du kan undervise et barn på 3 til 7 år gammel om at overleve i skoven , indtil redning indtræffer . Før din rejse til en vildmark område , kan du forklare dit barn at blive sat , og overleve, hvis de bliver tabt i skoven

Du skal bruge: .
Whistle på en snor
Træ .


1 .

Forklar dit barn , at hun altid skulle bo tæt på dig , når du tager en tur til en vildmark område . Fortæl hende, at hun skal bære en fløjte om halsen på alle tidspunkter under rejsen . Især sørge for hun ved, at hvis hun mister hun vil ikke blive straffet .
2 .
Fortæl dit barn , at hvis han får mistede han skulle finde et træ , der ser venlige og få venner med det , give det et navn og endda give det et stort knus . Det lyder fjollet , men det er nøglen til overlevelse og sikre, at han bliver sat indtil han er reddet .
3 .
Når dit barn bliver ven et træ , instruere hende til at blæse på fløjte tre gange virkelig hårdt cirka hver 15 minutter eller deromkring . Hvis hun hører nogen , så fortæl hende til at fløjte for at få deres opmærksomhed .

4 .
Oplys dit barn , hvis det bliver mørkt , vil træet beskytte ham hele natten lang . Hvis han bliver koldt fortælle ham at gå eller løbe rundt om træet for at holde varmen .
5 .
Hvis der nogensinde dit barn bliver bange , så fortæl hende at tale med træet og fortælle træ, der hun er bange og at stå vagt over hende .
6 .

Lad dit barn vide, at dette ikke er en tid, hvor han skal være bange for fremmede . Nogen i skoven vil være der for at redde ham og sikre hans overlevelse .
7 .
Praksis disse trin på en lokal park med dit barn til at størkne lektionen . Lad hendes navn og vedtage et træ i processen .

gode råd og advarsler


 • Gode gammeldags ært-type metal fløjter er højest .
 • Som dit barn bliver ældre , præsentere hende for mere overlevelse færdigheder .
 • være alt for nøjeregnende med at undgå fremmede har forårsaget mistet børn for at undgå redningsfolk .
 • Hvis du føler en fløjte snor rundt dit barns hals udgør en kvælningsfare , skal du bruge en break-away- ledningen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.