hvordan man kan skovl sne sikkert

. skovle sne er ikke nogen let opgave , det kræver hårdt arbejde og anstrengende fysisk anstrengelse at løfte efter et kraftigt snefald

Du skal bruge: .
Skovl
Varmt tøj .


1 .

Stræk før du hovedet ud til skovl . Det vil strække og varme musklerne op , så de kan arbejde sikkert og effektivt .
to .
Kjole i varm lag , fordi du vil være kold , når du starter , men du kan komme til at svede skovle og behovet for at tage nogle ud senere .
3 .
Brug en passende skovl størrelse for din størrelse og styrke . Bruge en mindre skovl til at holde løfte mindre og mindre anstrengende .

4 .
Stå med benene skulderbredde og ikke løfte alt for langt væk fra din krop med skovl , vil det reducere belastningen på din lavere ryg .
5 .
Bøj dine ben lidt på knæet og holde din ryg lige som du skovl . Dette vil hjælpe dig med at løfte med dine ben muskler og ikke pres rygmuskler .
6 .

Hvis du begynder at føle nogen stamme eller brænde i dine ben, ryg eller arm muskler tage en pause . Hvis der er noget ondt , så stop skovle og fortsætte senere .
7 .
Hvis snefald er tung og konsekvent , kan du overveje en Snerydningsmaskinen eller ringer til en plov for en stor indkørsel . Du vil dog stadig nok nødt til at skovle nogen fortov eller skridt .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en dårlig ryg , er overvægtige , har et hjerte betingelse eller højt blodtryk , være forsigtig, når skovle sne . Tage hyppige pauser og ikke over-lægge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.