hvordan man kan stabilisere blodsukkeret efter afgivelse af blod

Folk giver blod af mange årsager . Uanset om det er til medicinsk test eller en Røde Kors bloddonation , en reduktion i væsker og mineraler kan gøre nogle mennesker føler sig svimle og lys ledes bagefter . For at bekæmpe disse effekter , der er ting du kan gøre for at stabilisere blodsukkeret efter afgivelse af blod
1 .
Forbered på forhånd . At give blod betyder et fald i dit energiniveau . Give din krop med det brændstof den har brug for at bekæmpe dette fald . Når du planlægger at give blod , spise regelmæssige måltider og drikke masser af væske på forhånd , medmindre din læge giver Dem andre anvisninger . ( Nogle typer af forsøg kræver fastende på forhånd, for eksempel . )
2 .
Udnyt tilgængelige snacks og drinks efter donere blod . Ofte vil der være cookies og juice kan købes på Røde Kors bloddonorcentre . Formålet er dobbelt , som en ekstra service og hjælpe dig til at genoprette væske og næringsstoffer, du har mistet gennem bloddonation . Uden denne genopfyldning , kan du føle ør og svimmel . Besvimelse efter afgivelse af blod kan også være et problem . Det er vigtigt at spise og drikke efter donere blod ; især inden du forsøger at køre

3
Medbring en lille snack . især hvis du er under blodprøvetagningen hvor snacks kan ikke umiddelbart tilgængelige . En høj energi Granola bar og en sports drikke kan godt valg til at hjælpe returnere din krop til at sunde blodsukker niveauer .
4 .
Drik masser af væske lige efter donation , og også i hele Resten af dagen . Dehydrering forårsaget delvis fra blodet donation kan forårsage hovedpine og kramper , der gør du føler dig utilpas .
5 .

Gør sikker på at du overvinde enhver følelse af svimmelhed eller uklarhed , inden de forlader donation området . Hvis det er nødvendigt , at finde et komfortabelt sæde og bo et kort stykke tid, indtil du har lyst til dig igen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.