hvordan man kan undervise regn sikkerhed til teen chauffører

Bilulykker er nummer et drabsmand teenagere og unge voksne i USA , og regn er skyld i tusindvis af bilulykker årligt . Graduerede licens til nye bilister i mange stater har vist et fald blandt teen ulykker , men den eneste måde at lære hvordan man skal køre , er erfaring . Noget du kan gøre for at hjælpe er at lære regn sikkerhed for Teen chauffører
1

Tal med din teenager . Forklare videnskaben bag , hvad der gør veje , så farlige i regnvejr . Olie bygger på vejene hver dag , så når det begynder at regne , vejene er meget glat fra blandingen af olie og vand . Vi har brug for at bremse ned.
2 .

Undgå nagende eller brug af ordet " du ". Reglerne gælder for os alle , så lærer din teenager om at anvende bremserne før eller med mindre kraft på en våd overflade ved at bruge ordet " vi ". Fortæl dem, at vi er nødt til at advare personen bag os, at vi er bremset
3
Forsigtig , at når der er et regnskyl , vi mister synlighed hurtigt for en række årsager : . forlygter , regnen selv , og tåge på forruden . Undervis regn sikkerhed til din teenager ved at forklare betydningen af at bruge forlygter , skyklapper og defroster . Forsikre dem om, at det er fint for dem at trække over indtil syndfloden har passeret , og give et eksempel på, hvornår du gjorde det .
4 .
Uddan teenagere om flash oversvømmelser og aldrig køre gennem vand på tværs en vejbane . Vi er også nødt til at undgå vandpytter i vejbanen for at forhindre aquaplaning . Fartpilot bør være slukket , så vi kan styre acceleration .

5 .
Sæt et eksempel , når du kører og kører sammen med din teenager i regnen , så du kan coache dem .
6 .
Lær regn sikkerhed til Teen chauffører ved at gøre sikkert, de tager en førers læreanstalter .

gode råd og advarsler • Altid minde dine teenagere til at bære deres sikkerhedssele .
 • Lær din teenager , hvad de skal gøre, hvis de begynder at hydroplane . De bør firer gas og prøve at køre gennem det, indtil de får trækkraft .
 • Hvis du ikke er en god chauffør ( være ærlig ) , så bør du ikke træner din teenager . Vælge en anden voksen med god kørevaner .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.