hvordan man kan være en ansvarlig vært på nytårsaften

Vært for en New Year 's Eve parti kan være sjovt . Som vært , men du har et ansvar for at sørge for , at der ud over at have en god tid , dine gæster kommer hjem sikkert

På Party


1 .
Begræns dit indtag af alkohol . Som vært , er det bydende nødvendigt, at du forbliver ædru og har ansvaret . Du skal være i stand til at koncentrere sig og tænke klart hele tiden .
2 .
Vær sikker på at du serverer mad sammen med drinks . Høj kulhydrat fødevarer og fødevarer med protein er ideel til at tjene . De vil bremse optagelsen af alkohol .

3 .
Vær bartenderen eller udpege eller ansætte nogen til at være bartender . Gæster kan drikke en hel del mere, hvis de får lov til at betjene sig selv .
4 .
Give velsmagende alternativer til alkohol . Frugtsaft, sodavand , kaffe , te , vand og saftevand er gode alternativer .
5 .

afskrække nogen vilde aktivitet , såsom at hoppe i en pool fuldt påklædt . Alkohol og et parti, der kommer ud af kontrol er en opskrift på katastrofe.
6 .
Plan forude. Har en plan på plads , hvad du vil gøre , hvis en gæst har haft for meget at drikke . Markedsføre de udpegede chauffører .
7 .
Stop betjener alle spiritus mindst en time inden festen slutter . Serverer kaffe og mad samt ikke-alkoholiske drikkevarer .

Hvad gør man med berusede gæster


1 .
Når du gæsterne ankommer , indsamle bilnøgler . Hvis de er for berusede til at køre sig selv hjem , opfordrer en udpeget chauffør til at tage dem med hjem .
2 .
har en liste med telefonnumre på lokale taxiselskaber . Har kontanter til rådighed til at betale for turen , hvis din gæst ikke er i stand til at betale .

3 .
Har sofaer , tæpper og soveposer til rådighed for gæster , der har behov for at tilbringe natten.

4 .
under ingen omstændigheder tillade enhver at forlade festen alene, hvis du har mistanke om at de har haft for meget at drikke . Spørg en ven til at hjælpe , insisterer de opholdt sig på et eller lægge dem i en taxa . Bare lad dem ikke overbevise dig til at lade dem køre .

gode råd og advarsler


 • Du kan holdes juridisk ansvarlig , hvis en ulykke opstår som følge af alkohol du serveret til din fest .
 • Du bør ikke servere alkohol til en mindreårig . Igen , kan du blive holdt juridisk ansvarlig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.