hvordan man kan være en hensynsfuld ryger

På trods af alle de medicinske beviser og antirygekampagner derude i dag , er der stadig folk , der gør det bevidste valg at ryge , og vil fortælle dig, at det er deres valg at gøre det . Dog med at bevidst valg at ryge , er de lige ansvar for at overholde dem, der vælger ikke at ryge eller at blive udsat for passiv røg fra dit sædvanlige valg . Ingen beder dig om at holde op , men lære at være en hensynsfuld ryger
1 .
Lær lokale rygning love og ordinancer . Forståeligt , kan dette blive ganske om at en ryger , når de finder ud af , hvordan restriktive deres samfund er ved at blive med hensyn til rygning og beskyttelse af ikke-rygere mod passiv rygning . Ikke desto mindre er disse love dukker op over det hele , så er det bedre at gøre dig opmærksom på de love og restriktioner for at undgå bøder eller sanktioner .
2 .
Undgå rygning i restauranter eller andre steder , der serverer mad . Sure , kan der være en Rygeområde , men oftest , denne pacificerende adskillelse af rygere fra ikke-rygere gør meget lidt for at begrænse sporet og lugten af røg ind i røgfrit område . Okay , du synes, det er ikke dit problem , at virksomheden har en ineffektiv middel til filtrering af luften , men vær hensynsfulde og giver alle mulighed for at nyde deres måltid uden smagen af din cigaretrøg . Tag den cigaret uden for en hurtig røg for dem rygere , der ikke kan sidde ved en 30 til 60 minutter måltid uden lys op .

3 .
Sluk cigaret, når i nærheden af ikke-rygere , især når det er et lille barn eller teenager . Det er din vane og en del af din vane er at være hensynsfuld af virkningerne af passiv rygning . Du kan hurtigt travlt med at en anden placering ud af tilstedeværelsen af det ikke-rygeren .
4 .
Spørg ikke-ryger familie , venner og endda fremmede , før du tænder op , hvis røgen fra din cigaret vil genere dem . Dette viser en bevidst omtanke og respekt for dem, der ikke ryger .
5 .

Lav en Rygeområde uden for dit hjem , og en passende afstand fra din nabos hjem . Dette vil fjerne den stale cigaret lugt , der sætter ind i en rygers hjem , samt overholder de husstandsmedlemmer , der ikke ryger .
6 .
Forstå at røgen fra dine cigaretter kan sive gennem vægge , lufthuller og mere , når de bor i lejlighed som komplekser . Check med naboer om at se , om eller ej røg fra din lejlighed siver ind i deres , og derefter hjælpe dem med lukning af alle punkter nedsivning . De bliver nødt til at gøre dette i deres lejlighed , og du kan gøre det i jeres, og som vederlag , kan du foreslå du foden omkostningerne . Ja , skal du være hensynsfuld nok til at foreslå fod prisen , da det er din vane, som er årsag for dem at skulle investere i fugemasser og materiale for at sikre din røgen ikke ind i deres lejlighed . Husk , kan din nabo gå og fortælle ejer og udlejer kan pålægge at gøre lejligheden en " røgfri bygning " . Så afværge det problem ved at være hensynsfuld til naboerne .
7 .
Overvåg hvor dine røg går . Du bør aldrig bevidst blæse din cigaret røg i en andens ansigt . Når med en gruppe af mennesker, der omfatter ikke-rygere , skal du gruppens medlemmer at se , at din rygning ikke vil genere dem , og derefter stå vindretningen at mindske røgen i at rejse mod dem .

8 .

Lær at afhænde cigaretter på den rigtige måde . Henkastning jorden med brugte cigaretter er grimme . Medbring en bærbar cigaret askebæger for de tidspunkter, hvor du måske ikke har adgang til en ordentlig sted at slukke dem .
9 .
Vær hensynsfuld ved alle offentlige spillesteder eller mens udenfor . Du kender ikke ethvert menneske, man kommer i kontakt med , og derfor behøver du ikke vide, om en fremmed lider af en helbredstilstand , der er irriteret over nikotin og cigaretrygning .

gode råd og advarsler • Sure , det ser ud som alle de trin til at være en hensynsfuld ryger , vil krænke din ret til at ryge . Men når dine rettigheder ende er , hvor en anden persons begynder . Da cigaretrøg kan rejse og gennemsyre luften , er det helt muligt, at du vil krænke en andens ret til ikke at ryge . Det er en hård situation , men en ryger er nødt til at være realistisk og følsom over for det faktum , at ikke alle bør udsættes for deres røg , fordi det er en veldokumenteret sundhedsfare .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.