hvordan man kan være opmærksom på antibiotika-resistente sygdomme

Antibiotikaresistente infektioner bliver mere og mere udbredt , muligvis på grund af overforbrug af antibiotika hos mennesker og dyr . Antibiotikaresistens er mest sandsynligt uundgåelig , men nogle handlinger kan bremse det ned , som ved hjælp af antibiotika korrekt , forstå, hvordan infektioner spredning og udvikling af nye antibiotika . Vær opmærksom på, at disse resistente sygdomme er stigende , og tage forholdsregler for at undgå dem
en .
forstå, at hvis du behandler en mikrobe med et antibiotikum , der er altid en lille del af det tilbage, som kan mutere og blive resistent over for den pågældende antibiotikum . Det er den måde de mindre mikrobielle stammer bliver fremherskende , og muligvis resistente over for en bestemt antibiotikum .
2 .
Diskuter overforbrug af antibiotika med din læge . En virusinfektion kan føre til en bakteriel infektion , som kan kræve antibiotikabehandling , selv om de ikke er effektive mod virusinfektion selv . Tage antibiotika som ordineret , når din læge finder det nødvendigt.

3 .
Tal med din familie om nosocomiel antibiotikaresistente infektioner . Lær dem at undgå at bruge andre folks produkter til personlig pleje , såsom barbermaskiner og tandbørster , og ikke at dele drikke eller spise køkkenredskaber.
4 .
Hold udskæringer og andre åbne omfattet sår når du er ud i offentligheden . Dette er især vigtigt for folk , der er involveret i sport og i omklædningsrummet scene . Disse dressing og overbrusning områder har brug for hyppig og passende rengøring , og alle sengetøj kræver penge i varmt vand .
5 .

Lær din familie at god håndvask er den første linje i forsvar mod antibiotika-resistente infektioner . Hvorvidt håndterer rå fødevarer , indkøbsvognen i supermarkedet eller på skrivebordet i skolen , disse er alle potentielt forurenede områder, hvor bakterier kan trives .
6 .
Husk, at mikrober kræver en portal for post til at invadere din krop . Hold dækket sår , vaske hænder og tænke over hvad du putter i munden (eller enhver anden legemsåbning for den sags skyld ) .
7 .
Cook din mad til den rigtige temperatur og håndtag rå mad sikkert , som anbefalet af De Forenede Stater Food and Drug Administration hjemmeside .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.