hvordan man kan være sund og glad

Sundhed og lykke går hånd i hånd . Folk kan ikke være sundt , hvis de ikke er glade , og de kan ikke være glad , hvis de ikke er sunde . Men mange mennesker går om deres liv uden at gøre denne sammenhæng . Nogen kan gøre alle de ting lægen beordret til at have et godt helbred som at spise rigtigt , udøver regelmæssigt og få tilstrækkelig søvn , men at samme person ikke er helt rask , hvis han arbejder på et job hun hader , der bor i en by , han foragter eller i et ulykkeligt forhold . Tage disse skridt til at sikre de mest sunde og glade liv muligt .

Du skal bruge:
Sund kost
. Vægte til styrketræning .


1 .

Nourish kroppen med korrekt ernæring . Slankekure kan fjernes, hvis sunde kostvaner er vedtaget . Gør protein , fuldkorn , frugt og grøntsager den største del af kosten . Gå let på mejeri og være sparsomt med slik . Tjek nedenstående link for en tilpasset mad guide .
2 .
Sørg for at udøve i mindst 30 minutter om dagen , fem dage om ugen . Fordi de fleste mennesker i vores vestlige samfund er stresset , høj intensitet cardio træning er ikke ideelt , fordi de lægger endnu mere stress på kroppen . Afstressende øvelser som at gå , svømme , genoprettende yoga , Qi Chong og Tai Chi er bedst . Sørg også for at løfte vægte i mindst 20 minutter om dagen tre gange om ugen . Dette vil medvirke til at fastholde en sund kardiovaskulær funktion .
3 .
tilstrækkelig søvn er bydende nødvendigt at et godt helbred og humør . En manglende kvalitet søvn kan forårsage irritabilitet , utålmodighed , og manglende evne til at koncentrere sig. Sleep-berøvet folk også bør ikke komme bag rattet . National Highway Traffic Safety Administration rapporterede , at 1. 500 mennesker dør i træthed-relaterede ulykker hvert år . Tilstrækkelig søvn varierer for hver person , men National Sleep Foundation oplyst, at et gennemsnit på syv til ni timer om natten , er tilstrækkelig til voksne .

4 .
bo i et gunstigt miljø er også vigtigt til et godt helbred og lykke . Dette omfatter alt fra byen , huset , møbler og især de mennesker, inden for miljø . Dagen starter ud i hadede omgivelser gør det næsten umuligt at virkelig være lykkelig . Husk , vi alle har fri vilje . Samle op og flytte .
5 .
Amerikanerne bruger mere end halvdelen af deres vågne timer på arbejdet . Så hvis nogen foragter gå på arbejde hver dag , er det ikke sandsynligt, at de er meget glade og sunde . Et behov for finansiel sikkerhed skræmmer mange mennesker i ophold på et job , de hader , men det kun giver dem følelsen irriteret og vred , når det endelig tid til at gå hjem . Eller måske har du elsker dit job , men hader det firma du arbejder for . Gran op genoptage og sende det ud til andre selskaber . Hvis det er et nyt område , du trang , tage et spring og gå tilbage til skolen . Eller ansøge om en entry-level position i dit ønskede felt . At starte forfra kan være skræmmende i starten , men lever et sundt og lykkeligt liv er den bedste belønning man kan få.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.