hvordan man laver en kniv - baseret Survival Kit

Lav en kniv baseret overlevelse kit til at holde med dig , når udendørs eller rejser væk fra hjemmet . En kniv-baseret overlevelse kit kan gøre forskellen mellem liv og død i ekstreme tilfælde, eller blot gøre livet lidt mere behageligt under normale situationer . Du kan skræddersy din egen kniv-baserede overlevelse kit til dine egne behov og evner . Hvad du putter i din kniv-baserede Survival Kit vil variere også afhængigt af din placering og aktiviteter . Det er altid bedre at være forberedt og ikke har brug for det end at være uforberedt til en krise . Her, hvordan du kommer i gang at lave dine egne kniv-baserede overlevelse kit

Du skal bruge: .
Knife
. Flint .
Kampe .
First Aid Kit .

Pose .


1 .
Læs om kniv-baserede overlevelse kits online og i trykte publikationer . Se Ressourcer links nedenfor . Start med den bog, " Byg den perfekte Survival Kit " af John D. McCann . Læs oplysninger om overlevelse kits på websteder som Survival. com . Læse om dem vil hjælpe dig med at beslutte hvad der skal medtages i din egen kniv-baserede overlevelse kit . .
2

Vælg den centrale post for din kniv-baserede Survival Kit : kniven . Kniven kan være stor eller lille , dyrt eller ej, afhængigt af dit behov og budget . Ifølge en ekspert , den bedste kniv for overlevelse kit er en , der er medium i størrelse og nem at tote omkring . En militær-stil kniv , såsom Spec Plus Navy Knife , MK I , er billig og velegnet til jobbet . Den USMC Ka-Bar er en anden mulighed .
3 .
Føj andre fornødenheder til din kniv-baserede overlevelse kits , såsom en flint bar ( lære at bruge det) og kampe i en baggie i en vandtæt beholder . I en beredskab situation , er evnen til at lave ild afgørende .
4 .
Medtag fiskeline og fiskekroge eller små spil snarer i din kniv-baserede overlevelse kit . Evnen til at skaffe mad gennem din overlevelse kit er nøglen . Du kan bruge din kniv til at behandle dyrene når de bliver fanget .

5 .
Tilføj en lille førstehjælpskasse til din kniv-baserede overlevelse kit . Medtag bandager , gaze , pincetter og spritservietter .
6 .
Find en lille lommelygte til i din kniv-baserede overlevelse kit . En, der kan afvikles efter magt i stedet for at skulle batterier er ideel .
7 .

Vælg et tornyster , talje pose eller en anden taske til din kniv-baserede overlevelse kit . Det er vigtigt at vælge en beholder, der er bærbare , let og ikke alt for omfangsrig . Du skal bære dette med dig hele tiden når i ørkenen , så gør det så let som muligt.

gode råd og advarsler


 • Hold din kniv-baserede Survival Kit med dig hele tiden, når udendørs væk fra hjemmet , eller rejser .
 • Find flere ideer til din kniv-baserede overlevelse kit gennem links på denne side .
 • også lave en særskilt Emergency 72- timers Kit med flere forsyninger .
 • Håndtag kniven med forsigtighed, da det skal holdes på et meget skarp til at være nyttig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.