hvordan man laver en nødsituation 72-timers kit

Har en nødsituation 72 timer kit på hånden for det værst tænkelige scenarie . Du vil forhåbentlig aldrig brug for fuldt ud at udnytte din nødsituation 72 timer kit , men hvis der kommer et tidspunkt, hvor du gør det, kan det virkelig være en redningskrans . Sættet bør indeholde de væsentlige punkter for at bevare liv og lemmer i mindst tre dage . Du kan lave dine egne nødsituation 72 timer kit og spar penge over at købe en . At lave dine egne kan du også styre , hvad der er inkluderet i en nødsituation 72 timer kit , og tilpasse det til behovene i din familie . Her er hvordan man samler dine basale nødforsyninger 72 timer kit :
1 .
En af de mest vigtige ting at inkludere i din nødsituation 72 timer kit er vand . Flaske vand skal skiftes hyppigt ; specialitet boxed vand pakket og klar til rationer er bedre og har en fem -årig holdbarhed . Også omfatter vandrensning tabletter og vand rensning flaske .
2 .
Tilføj madrationer på skadestuen 72 timer kit . Simple chokolade høj energi ernæring barer ( ikke kost barer ) er en god start . Frysetørret mad er en anden stor post til også at omfatte

3
Medtag et rør telt eller kompakt telt , der kan passe til dig og din familie . husly er et andet afgørende element for nødsituationer 72 timer kit . Sættet kan have brug for to eller flere telte , hvis du har en stor husholdning .
4 .
Tilføj et hjælpeprogram værktøj eller lommekniv på skadestuen 72 timer kit . En MP lommekniv vil være en tiltrængt element i mange nød-eller survivalist situationer . Tilføj kampe i en vandtæt beholder og en 30-timers lys eller to .
5 .

Find en radio til at sætte i en nødsituation 72 timer kit . En, der modtager AM /FM signaler og giver mulighed for to-vejs kommunikation er ideel .
6 .
Lav en førstehjælpskasse som en del af dit beredskab stash . Medtag bandager , instant køleelementer , medicin familiemedlemmer skal tage , spritservietter og aspirin på skadestuen 72-timers kit .
7 .
Find ekstra nye tandbørster og rejser størrelse hygiejne poster som tandpasta , sæbe og antibakterielle håndrens til at omfatte i familien beredskab kit .

8 .
Pack alle de nød 72 timer kit elementer i en stærk rygsæk , helst en, der er vandtæt . Du kan bruge to eller flere rygsække til at passe alt , afhængigt af størrelsen af familien . Vær sikker på hver rygsæk er nogle af hvert punkt .

gode råd og advarsler


 • Hold beredskab kit i et let tilgængeligt sted .
 • Sørg for at alle familiemedlemmer , hvor nødsituationen kits er , og hvem der er ansvarlig for tage fat i dem i en nødsituation .
 • Store en 72-timers nødsituation kit i bilen og på kontoret . Man kan aldrig vide , hvor du vil være, når katastrofen rammer .
 • Roter og erstatte vand og fødevarer årligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.