hvordan man organiserer en lokal jord dages arrangement

Organisering lokale arrangementer for at fejre Jordens Dag er en prisværdig målsætning i disse tider med underlige klimaændringer og videnskabelige kontrovers over vores fælles fremtid . Jo mere arbejde du har lagt i at organisere en Jordens Dag arrangement , jo større publikum vil være , selv om flere andre faktorer også gælder, herunder vejr og generel apati niveauer i din hjemby
1 .
Nail ned en tid og sted . Dette er et must som udgangspunkt , så alle kan være på samme side i hele planlægningen af arrangementet .
2 .
Få højttalere med navn anerkendelse . Disse kan være lokal embedsmænd , berømtheder , eller akademisk navne; de mere navn anerkendelse , jo bedre . Disse er de mennesker , hvis navne du vil sætte på flyer , og hvis der er nogen med navn anerkendelse til rådighed , vil du ønsker at oprette en informativ bagsidetekst om den talendes videnskabelige legitimationsoplysninger for at få folk interesseret .

3 .
Få eksisterende organisationer om bord . En fantastisk måde at bulk op en menneskemængde er at kontakte hele grupper og bede dem om at kollektivt deltage . Hvis blot halvdelen af gruppens medlemmer viser , at stadig en masse mennesker, du kan regne med , i modsætning til blot hvem ser flyers . Ord i munden er også en god måde at få folk til dit arrangement .
4 .
Besøg skoler , hospitaler osv. at skaffe omtale for din Jordens Dag arrangement . Igen , få ordet ud , er afgørende for deltagelse .
5 .

Glem ikke ekstramateriale som musik og /eller mad . En god band vil gøre en masse for dit arrangement : eller en open- mic -session , hvor de enkelte musikere spiller i rækkefølge . Hvis du laver den åbne mikrofon , at du har et par " stock musikere " forpligter til at blive vist ved arrangementet.

gode råd og advarsler


 • Tal med de lokale myndigheder . Sørg for, at alle tilladelser og gældende love er taget hånd om , hvis du vil være indsamling på et offentligt sted . Det bør ikke være et stort problem , så længe du arbejder med regeringens embedsmænd til at skabe en Jordens Dag arrangement befordrende for erhvervslivet i samfundet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.