hvordan man overlever en Michigan vinter

Michigan vintre kan være nogle af de mest brutale oplevelser, Moder Natur har at byde på. Isslag , minusgrader og gravhøje af sne er et par af højdepunkterne . Du kan overleve en Michigan vinter og kommer ud på den anden ende stærkere , klogere og vide, hvordan man rider en kælk

Du skal bruge: .
Snow støvler
Hue, halstørklæde , handsker .
Isskraber og andre vinter gadgets .
Slæde eller kælk .

Kids ( ekstraudstyr) .
Tro.


1 .
Bundle . Holde hyggeligt i en Michigan vinter inkluderer en tyk pels , kraftige handsker , djærv halstørklæde og foret sne støvler , selvom det ikke sner . Forfrysninger er en reel trussel , som fryser ihjel eller få en hovedpine fra ikke iført en hat .

2 .
Udnyt vinteren gadgets . En isskraber er et must , hvis du har lyst til at køre din bil , men også se på andre koldt vejr tilbehør . Disse omfatter opvarmede bilsæder , opvarmet veste og dem pakker du putter i dine lommer for at holde dine hænder varme . Sidstnævnte skal nemlig sælges på de fleste sportsudstyr butikker .
3 .
Udnyt vejret . Her, hvor børnene og slæden kommer indMedmindre du ønsker at blive buret inde i flere måneder og lider crankiness og Cabin Fever , få derude i kulden . Populære Michigan vintersport omfatter isfiskeri , bygge sne forter og væddeløb ned ad stejle bakker på en tung slæde . Børn elsker det . Selv hvis du har nogen af dine egne, tilbyder at babysitte en eftermiddag og se , hvor sjovt det kan være .
4 .

Hold tro . Min mor , der stadig bor i Michigan , siger den største nødvendighed for at overleve en Michigan vinter er troen på , at foråret kommer .

gode råd og advarsler


 • altid har kylling suppe , importeret te og varm kakao med lidt skumfiduser på hånden til at tjene op , når du kommer ind igen.
 • Hvis det er muligt , at tage en ferie til troperne , eller i det mindste et sted som Arizona , under de langvarige vinter magi .
 • Decorate . Ferie lys ser herlig i en baggrund af bløde hvide sne , meget pænere end draperet på en Arizona kaktus . Igen , drage fordel af klimaet at gøre det til et sandt vinter eventyrland. Du kan endda forlade lyser indtil foråret , da det virkelig er for koldt til at tage dem ned .
 • Selvom du kan forlade lyser op, forsøger at fjerne den gigantiske Santa fra dit tag engang i februar .
 • må ikke forlade huset uden de rigtige vinter slid , selv for en kort tid . Hvis du får låst ude på verandaen i dine sokker , du kan lige så godt vinke farvel til din frostbitten tæerne .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.