hvordan man overlever en bar kamp

Mens alle nyder en aften i byen en gang i et stykke tid , skarer blandet med alkohol ofte årsag kampe. Mens en kamp bedst vidt muligt undgås , at der er tidspunkter, hvor en beruset bølle ønsker måske ikke andet end at bryde dit ansigt . Hvis du finder dig selv konfronteret med en barroom slagsmål , der er et par skridt , der kan hjælpe dig med at overleve

Du skal bruge: .
Røde biologisk farligt affald plasticposer
Rød plastic-foret biologisk bokse .


1 .

Tænk over dine handlinger , før efter din adrenalinsus . Spørg dig selv , hvis din vrede blot er forårsaget af en lidt for mange drinks , og spørgsmålet om, hvordan du vil føle omkring dine handlinger i morgen . Drukket for meget , kan forårsage over-følsomhed , så man undgår at starte en bar kamp er den bedste metode til overlevelse . Hvis du også føler frustreret at hænge , forlade baren , før der sker noget slemt .
2 .
Årsag med en fordrukken bølle , hvilket ikke er let , men kan stoppe et slagsmål i dens spor hvis den håndteres korrekt . Vedligeholde din ro og forsøge at tale med din modstander på en åben måde . Når det er muligt , få dine venner til at bakke dig . Hvis du kan skabe et menneske barriere mellem dig og den person, truende dig, kan du have en chance for at få et par ord i kantvis . Må ikke råbe , true eller kritisere , da disse foranstaltninger kan indsigt personen og provokere en kamp .
3 .
forberedelser til kampen , hvis personen vil simpelthen ikke ned igen . Hold dine øjne på dem hele tiden , så du ikke overrumplet . Lad bartenderen eller en udsmider vide , at du føler dig truet , så de kan være rede til at stoppe kampen , som kort efter den starter som muligt . Dette vil også lade baren myndigheder vide, at du forsøger at undgå et problem , ikke starte en .

4 .
være defensiv , ikke offensiv for at kunne overleve en bar kamp . Hvis du bliver angriberen , vil du højst sandsynligt blive udelukket fra baren og måske endda til at stå over juridiske konsekvenser . Din hacker vil sandsynligvis være meget beruset , og du kan sikkert vinde kampen , men vandt ikke altid stave overlevelse . Hvis du tager et par slag og spille offer , vil du ikke blive konfronteret med juridiske omkostninger og vil have lov til at bo eller vende tilbage til baren .
5 .
Hold hænderne foran dit ansigt og læner sig frem lidt for at beskytte dig mod slag . Chancer er de udsmider , bartender eller dine venner vil bryde op i kampen hurtigt, så den bedste måde at overleve en bar kamp er simpelthen at beskytte dig selv fra det kommende slag .
6 .

Brug de værktøjer omkring dig til at chokere din modstander . I stedet for at smide slag , bryde en flaske over hovedet eller forårsager alvorlig skade , skubbe en stol i deres vej , smide en drink i deres ansigt eller dække dem med fyld af et askebæger . Disse foranstaltninger vil helt sikkert gøre din modstander gal , men det vil sinke dem og give ekstra tid til nogen til at hjælpe med at bryde op i kampen uden at forårsage fysisk skade .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.