hvordan man passer kæledyr i løbet af et strømsvigt

Forberedelse til en nødsituation , er en af de vigtigste ting, du kan gøre i dit hjem . På ethvert tidspunkt kan du være uden strøm eller vand eller endda sneet i , og du bliver nødt til at lave på grund af , hvad du har i huset. Det er ikke kun de mennesker , du er nødt til at bekymre sig om , men dit kæledyr , også
1 .
Store lommelygter , stearinlys , batterier og kampe på et sted , der er let at komme til . Der er ikke noget værre end at miste magt og ikke er i stand til at huske eller finde din leverancer.
2 .
have ekstra vand på flaske på hånden , hvis du har en brønd. Du ikke kun har brug for det til madlavning og børste dine tænder , men du får brug for det til dit kæledyr at drikke .

3 .
Hold baby vådservietter gemt, så du kan vaske dit kæledyr og børn uden spild af vand på flaske.
4 .
Tag filteret på dine fisk akvarium , så snart strømmen slukkes . Hvis det er ude i lang tid , vil toksiner ophobes i filteret . Når strømmen er genoprettet , vil disse giftstoffer spytte ud i tanken .
5 .

Lad hunden udenfor , hvis dine apparater begynder at bippe eller blinke, når strømmen går ud . Lyden gør nogle dyr ængstelig . De vil falde til ro , hvis de er tilladt uden , så længe vejret tillader det .
6 .
Stock foder på alle tidspunkter , så du ikke løber tør i løbet af en nødsituation . Prøv ikke at lade deres foderpille komme ned ekstremt lav. Altid købe mere , når du har stadig et par dage værd af det tilbage.
7 .
Udlæg fluffy tæpper for at holde dit kæledyr varm , hvis han er gammel eller har en gigt tilstand .

gode råd og advarsler


 • Buy batteridrevne luftpumper til din akvarier . De er ekstremt følsomme over for ændringer og kan ikke overleve en strømafbrydelse .
 • Beskyt din fugl med et tæppe eller håndklæde , stadig tillade ventilation til at komme igennem . De er meget følsomme over for temperatursvingninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.