hvordan man planlægger amerikanske Røde Kors højttalere på arbejdet

Mange virksomheder er hopper på fællesskabet frivillige vognen indse, hvor vigtigt og gavnligt frivillighed er . Planlægning af en gæstetaler fra Røde Kors-organisation til at besøge din arbejdsplads , kan hjælpe med at få ordet ud , at frivilligt arbejde er vigtigt for alle . Her er hvordan du planlægger en Røde Kors højttaler til din arbejdsplads
1 .
Planlæg en tid med din virksomhed , når en taler ville være velkomne til at komme ind og beslutte, hvilke medarbejdere vil deltage i opgaven. Bekræft med lederne af det område, dato og tidspunkt for det planlagte snak og tilskynde dem til at give deres ansatte til at deltage .
2 .
afgøre, hvilken type oplysninger, som din virksomhed er interesseret i. Generelle frivilligt oplysninger til Røde Kors er nyttig , men har et par områder med mere detaljerede frivillige oplysninger og eventuelt en højttaler til hvert område vil have en større effekt .

3 .
Kontakt lokale Røde Kors kapitel , og lad dem vide, hvilken type information , du søger, og den potentielle datoer og tidspunkter , som du gerne vil planlægge en gæstetaler . De kan få dig i kontakt med den korrekte Røde Kors taler for at planlægge en oplysende besøg på din arbejdsplads .
4 .
Revision seminaret emner , der tilbydes af Røde Kors i dit område og vælge en program , der hænger nøje sammen med , hvad din virksomhed ønsker .
5 .

Sørg for at enhver lyd eller visuelle udstyr, der kræves af talerne og alle catering , at din virksomhed kan blive , herunder for de ansatte at deltage i seminaret . Færdiggøre alle ordninger og tidsplan påmindelser om at blive sendt ud til medarbejderne om Røde Kors gæstetaler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.