hvordan man skal håndtere passiv rygning

Folk , der ryger ikke hader det, når der er passiv rygning konstant i deres ansigter . Men , ryge cigaretter er fuldstændig lovlig , så hvordan kan du håndtere det

Du skal bruge: ? .
evne til at forlade , når alt andet mislykkes
.


1 .

Der er flere måder at beskæftige sig med passiv rygning . Naturligvis er det første valg er simpelthen bare at undgå det . Ligesom det eller ej rygning er lovligt , og du kan ikke tvinge andre til at holde op , hvis de ikke ønsker det.
2 .
Men for de få tidspunkter, hvor det ikke kan undgås , Der er et par tricks til at håndtere det . Først og fremmest , hvis din i en situation, hvor du ikke har nogen sige om det forsøger ikke at være bebrejdende , nedladende , eller konfronterende om det . Det ville kun gøre rygere vred . Prøv at se dem som misbrugere stedet for bare ryk blæse røg i dit ansigt .
3 .
Mulighed ét, vil de fleste rygere spørge en ikke-rygeren " Har du noget imod , hvis jeg ryger? " Hvis du føler dig forpligtet til at give dem grønt lys så bare sige noget lignende, " jeg har ikke noget imod , så længe røgen ikke bliver blæst i mit ansigt . "Denne regel lad os rygeren kender i en høflig måde , at mens de kan ryge det bør være blæst væk fra dig . Ved " gør det muligt " din skaber goodwill hos rygeren og de vil være mere tilbøjelige til at respektere dine ønsker og holde røgen væk fra dig.

4 .
Mulighed to, hvis din i et lukket rum samtale med rygere foreslå at tage diskussionen udenfor " for noget frisk luft " . En anden rigtig god undskyldning , er at sige " mand , jeg er så varmt herinde " og derefter slå et vindue eller en dør åben , eller igen foreslå træde udenfor .
5 .
Positionering dig selv for den mindste mængde af eksponering er en anden stor taktik . Cigaretrøg tendens til at flyde retningsbestemte og derefter opad . Kig på en tændt cigaret og bestemme retningen røgen tager , så står den ud nederdele af lokalet i den modsatte retning . Hvis det er uformel prøve at sidde på gulvet , røg altid ender på loftet , så du skal være relativt sikker der .
6 .

Et andet trick er at drikke forfriskninger . Hvad der er til rådighed , eller at bære din egen vand . Drik op og ramte opholdsrum ofte et par minutter af frisk luft . En af de bedste måder at få nogen til at tænde en ventilator eller revne et vindue , når din en gæst , er at sige " vi kan knække et vindue /tænde en ventilator , fordi røgen er brændende mine øjne . " Hvorfor dette arbejde ? Rygere hader når røgen kommer i deres øjne også . En masse rygere klager over røg i deres øjne for andre rygere , kan du også .
7 .
Der er mange mennesker derude, der har alvorlige reaktioner til at ryge allergi . Være en af dem , eller i det mindste foregive at være . Stand så langt fra det, som du kan og hævder at have en alvorlig allergi over for det . Arbejde nogle rindende øjne op de første par gange, hvis du har det. De fleste rygere vil respektere dette og forsøge at give dig en pause , da det er en medicinsk tilstand og Deres ikke blot forsøger at give dem en hård tid , fordi din ikke-ryger .
8 .
Altid forsøge at være høflig over det hele , især hvis din status i det, jeg kalder en pakke af rygere . Være respekt for deres vane , selv om du virkelig ikke . De er ligesom alle andre og er mere tilbøjelige til at respektere din plads, hvis du respekterer deres ret til at ryge . Gør ikke store scener eller fusses over det , fordi hvis de mener, dit væsen selv retfærdige eller prædike til dem , vil de sandsynligvis blæse hver eneste smule af , at cigaret i din retning .

9 .

Hvis du har en indflydelse på , hvorvidt rygning er tilladt , som i dit hjem eller bil lade hver en vide , at mens de kan ryge ud på verandaen /dæk /eller gården kan de ikke ryge inde i dit hus /bil , for helbredsmæssige årsager naturligvis .
10 .
Når alt andet fejler , kan du altid forlade området eller værelse . Som sundhed klogt indtil rygning er forbudt unddragelse er nok din bedste satsning .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har ryge gæster i dit hjem giver dem mulighed for at ryge udenfor virkelig er den mest fredelige ud .
 • De vil blive glade for at de kan ryge , og dit hus vil ikke stinke af røg .
 • Hvis du sender dem udendørs tage tid, før hånden til at udfylde en gammel kaffe kan med sand og /eller snavs /vand .
 • Tro mig , hvis du sender dem ud for at ryge , du vil have dem til at have et askebæger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.