hvordan man skal køre i nærheden af fodgængere i regnvejr

I regnvejr , stormvejr , skal du køre med ekstra omhu . Mangel på synlighed og dårligere kontrol betyder ekstra forsigtighed er påkrævet for at køre tæt på fodgængere i regnvejr . Lær at køre i regnvejr ved hjælp af følgende trin for at få den største mængde af fører og fodgængernes sikkerhed <. br > 1 .
Hold et skarpt øje på fortove , fodgængerover og kanten af kørebanen for folk til fods . Være agtpågivende for fodgængersikkerhed . Regn og spray ud køretøjer kan få folk til fods svært at se .
2 .
Forudse det uventede . Et af de vigtigste sikkerhedstips kørsel i nærheden fodgængere i regnvejr eller på anden måde er at være opmærksom på, at fodgængere ikke altid se ud for deres egen sikkerhed . De kan dreje for tæt på kanten af vejen , mens du går eller trin foran biler uventet .
3 .

Tænd dit lys . Forlygterne er lysere end kørelys . En god tommelfingerregel er altid at tænde forlygterne , når du tænder for vinduesviskerne . Den ekstra belysning øger din synlighed og gør dig mere synlig for fodgængere , der kan forsøge at krydse vejen foran bilen .
4 .
farten ned . Husk , at din bil ikke vil stoppe så hurtigt i kraftig regn , da det vil på tør fortovet , uanset hvor god bremserne . Du skal bevare kontrollen over din bil på alle tidspunkter , især i gågader .
5 .
Tag signaler fra andre biler , især på fodgængerover . Hvis du ser en anden bil bremse eller stoppe i nærheden af en fodgængerovergang , være parat til at stoppe . Selv hvis du har et grønt lys , kan der være en fodgænger i gangbro . Børn og folk i kørestol er særligt vanskelige at se i fodgængerover , som biler nemt kan sløre deres tilstedeværelse . Visuelt bekræfte , at alle fodgængerover er tomme , inden der fortsættes gennem dem .

gode råd og advarsler


 • I regn , vil din bil smide en spray af vand til flere meter . Pas på ikke at gennembløde fodgængere gå i nærheden , mens du kører forbi .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.