hvordan man skal køre sikkert i vinteren regn

Vinteren bringer sine egne udfordringer for chaufførerne. At lære at køre i regnvejr , for eksempel , er ikke det samme i vinterens isslag , som det er i sommerperioden. Du kan lære at køre sikkert om vinteren regnvejr, hvis du husker at tage et par ekstra forholdsregler og er afhængige af almindelig sund fornuft
1 .
Kend temperaturen . Regn og sne bliver isen ved 32 grader C. Snow , der er omfattet veje kan henvende sig til sjap , som lufttemperaturen stiger ind i 40'erne . Vær opmærksom på nuværende og skiftende vikarer og forstå , hvordan de kan påvirke kørselsforhold .
2 .
Brug din forlygter , selv i dagtimerne . Hvis dine vinduesviskerne er på , skal dit lys også . Hold forlygter på lave bjælker for at undgå midlertidigt blændende modkørende trafik .

3 .
Vær opmærksom på vejbelægning ændringer . Hold øje med tilstedeværelsen af sneplove og lastbiler sprede sand eller vejsalt . Isslag er farlige på alle overflader , men en saltet vej er sikrere at manøvrere under sådanne forhold. Derimod kan en snedækket vej med trækkraft forvandles til en pløret rod , når du støder på en salt lastbil . Slush kan trække dig ind i en skure og væk fra vejene .
4 .
Sluk fartpilot og bremse . Vejforhold kan hurtigt ændre sig , og du skal reagere i overensstemmelse hermed. En engageret cruise control-system kan medføre en ulykke , bør du rammer en uventet plaster på isslag eller snesjap .
5 .

Tillad ekstra plads til at stoppe . Ved kørsel i vinteren regn , en god tommelfingerregel er at fordoble den mængde plads , du tror, du har brug for at stoppe , hvis din bil går i en uventet udskridning . Det er altid bedre at fejle på siden af forsigtighed .
6 .
Steer din vej til sikkerhed . Skulle din bil begynder at skride på vejbanen , tage foden fra kontrol . Rør ikke ved gas eller bremsen . Steer i retning af udskridning . For eksempel , hvis du udskridning ret styre retten til at genvinde kontrollen . Hold din styrebevægelser mild . Det er vigtigt ikke at over-styre , eller du kan rulle bilen , når den fanger trækkraft .
7 .
Pas på vej spray . Om vinteren regn , pløret sne og is kan sprøjte på forruden , når du kommer tæt på andre køretøjer . Vær forberedt på manglende synlighed .

gode råd og advarsler


 • Dirt veje kan være sikrere end de store motorveje i isslag . Du kan køre helt ned i centrum og ikke behøver at kæmpe med trafikken.
 • på motortrafikveje , højre vognbane bliver ofte iskoldt eller sjappet af brug. Hvis sneen ikke er for dybt , kan den venstre vognbane være sikrere valg til at køre på om vinteren regn . Bare passe på ikke at blokere trafikken ved at gå langsommere end alle andre i denne bane .
 • Pas på broer om vinteren regn . De kan danne en farlig is oprustning på deres overflade , is, der er ofte alt , men usynligt ( ofte kaldet " Black Ice " ) . Hvis du går ind i en udskridning på en bro , holde foden fra pedalerne og holde dine hjul lige . Bilen vil normalt genvinde trækkraft , når den krydser til den anden side . Forsøger at styre ind i en udskridning på en bro kan være yderst farlig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.