hvordan man undgår baggård farer i løbet af sommeren

Selv om sommeren er en tid til at spille udenfor og have det sjovt , kan det også være en farlig tid , hvis , som forælder , du ikke er flittige til dit barns sikkerhed . Næsten tre millioner børn besøger skadestuen hver sommer på grund af sæsonmæssige skader
1 .
Undgå at lade børn drikke vand fra en slange . Selvom du måske har gjort det , da du var barn , er der mulighed for, at din slange kan frigive bly og andre kemikalier i vandet . Hold en kande vand i en let at nå sted , i stedet , så kan børnene hjælpe sig selv .
2 .
købe en særskilt solcreme og insektbekæmpende i stedet for en kombination formel . I modsætning til solcreme , der vasker af med vand og skal genanvendes , har mange insekt afskrækningsmidler, der ikke vaskes af med vand . Reapplications af insektbekæmpende indeholder DEET kan være giftige for et barn .

3 .
Sørg for, at vinduerne holdes sikrede og er børnesikret , især øverste niveau vinduer . Tusindvis af børn kræver akut-værelse pleje hver sommer efter at være faldet ud af vinduer .
4 .
Køb en hjelm , knæbeskyttere og albue puder for dit barn at bære, når han rider sin cykel , rulleskøjter eller skateboard . Hovedskader skyldes fald fra disse typer af sportsudstyr typisk går op i sommermånederne .
5 .

Lær betydningen af hunden sikkerhed til dit barn , og understrege, at han aldrig skulle henvende sig en hund , han ikke kender .
6 .
Tilmeld dit barn i en svømmehal sikkerhedsklasse . Minde ham om , at svømning altid bør ske med en erfaren voksen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.