Sådan køber du muskatblomme

Muskatblomme og peber spray bruges i flæng , når der henvises til aerosol- selvforsvar spray . De aktive kemiske er oleoresiner peberfrugt . Når steriliseret det irriterer øjne , hud og lunger og gør vejrtrækningen besværlig. Det er et godt middel til selvforsvar , fordi det er ikke-dødelige , nem at bruge og kommer i beholdere lille nok til at drive en nøglering eller i en taske
1 .
Lær loven . Nogle stater har restriktioner på at købe muskatblomme via internettet og få dem sendt til dit hjem . I visse stater muskatblomme skal være registreret hos politiet . Kontakt din lokale retshåndhævende organ, og spørge om eventuelle restriktioner at købe og bære muskatblomme .
2 .
Vis bevis på alder . De fleste stater kræver en person, der køber muskatblomme være mindst atten år gammel .

3 .
Afgør , hvor du vil blive transporterer muskatblomme . Det kan købes i forskellige størrelse dunke . Vælg en størrelse , der vil være bærbare . For eksempel , hvis du vil gennemføre muskatblomme , mens jogging en lille dunk på en nøglering kan være hensigtsmæssig.
4 .
Vælg koncentration . Mace som indeholder peberspray normalt kommer i 10 eller 15 procent koncentration af det kemiske irritere . Enten styrke vil fungere som en afskrækkende mod en angriber . Jo højere koncentration kan forårsage mere irritation , men koster en smule mere .
5 .

Overvej at købe et stort dunk af muskatblomme til brug i hjemmet . Når du vælger et hjem beholder af muskatblomme overførsel er ikke et problem . En større dunk har en mere kraftfuld spray og kan påføre mere skade på en ubuden gæst .
6 .
Se efter en nem at bruge spray funktion . I en situation, hvor du kæmper off en hacker du sandsynligvis til at føle panik . Du ønsker ikke at være kæmper med at vride ud for en kasket eller finde spray -knappen .

gode råd og advarsler


 • Gennemgå alle retninger , når du køber muskatblomme . Må ikke vente, indtil du er midt i kæmper for at undgå en hacker at lære at bruge det .
 • Hold muskatblomme på et sikkert sted væk fra børn .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.