Sådan kører en cigaretskod oprydning

Cigaretskod ikke kun vise en rygning problem i dit lokalsamfund , der påvirker mere end bare rygerne selv , men viser også en mangel på respekt for den skønhed og renhed af bydelen eller samfund . Ved at sammensætte en cigaretskod oprydningen kræver lidt arbejde , men det vil høste store fordele
1 .
Plan en informativ møde at få folk involveret i planlægningsprocessen . Finde et sted at holde møder , såsom et medborgerhus , kirke eller samfund værelse hos din lokale brandstation eller biblioteket . Fordel flyers med mødet oplysninger , dine kontaktoplysninger og oplysninger om, hvad du planlægger .
2 .
Organiser frivillige til at planlægge oprydningen . Dette bør omfatte nogle mennesker til at stille op flyers , nogen til at kontakte medierne og nogen til at organisere doneret taske frokoster for de frivillige .

3 .
Organiser separate grupper på dagen for ren- op for at tage ansvar for forskellige områder af dit lokalsamfund . Give trash tasker , sække frokoster , latex handsker og en leder i hver gruppe med et kort over det område, de dækker .
4 .
Planlæg en end-of-the- dages møde . Saml grupperne til at tale om deres områder og cigaretskod problem i samfundet . Overveje at få medierne der for at se mængden af cigaretter indsamlet skod og at aflægge rapport om de værste kvarterer .
5 .

Deltag i en national kampagne for at fortsætte oprydningen i dit område og tage en modstand mod cigaret kuld . Tjek Cigaret Kuld kampagnens hjemmeside ( se Ressourcer nedenfor ) for flere oplysninger .

gode råd og advarsler


 • Brug altid beskyttelsesudstyr , ligesom handsker , når du gør rent ups .
 • Sørg for at du har en metode til kommunikation mellem hver gruppe , såsom mobiltelefoner eller walkie-talkies .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.