hvordan du holder din skole sikkert på den enkleste måder

Den 27 september 2006 , gik en 53-årig mand i Platte Canyon High School , studenterbestand mindre end 500 . Han var ikke en forælder eller en medarbejder , men en syg mand planlægger at forulempe unge piger . Før frokost , overtog han et klasseværelse , metodisk holde kvindelige studerende og slippe andre . I løbet af et par timer , forulempet han den kvindelige gidsler , dræbte en og derefter tog sit eget liv .
som administratorer , vi ved , at en sikker skole er nødvendig for at få et produktivt læringsmiljø . Indlysende måder at forhindre eller mindske fremmede på din campus kan omfatte : låsning ydre og klasseværelset døre brugen af overvågningskameraer , en besøgendes log sammen med ID-kort eller landskabspleje designet til at minimere fortielse områder . Men det er min stærke overbevisning , at disse skridt er gjort ubrugelige , når vi undlader at ansætte en af de enkleste sikkerhed strategier: at tale med ansatte og studerende om at forstå og rapportering uidentificerede personer på skolen
1 .
I Platte Canyon High School hændelse , var angriberen på campus i nogle timer og set af mange studerende . Forebyggelse mislykkedes , da de studerende ikke sige det til nogen før efter den kendsgerning . Studerende beskrev den besøgende som en , " lurvet , usoigneret " mand, og han , "så ud af sted . " En anden elev sagde, " . . . så temmelig mistænkeligt for mig som han nippede en klar væske fra en flaske " mens den studerende parkeringspladsen . Stadig en anden studerende sagde, " Han kiggede på os med raseri i hans øjne . . . han bare stirrede på os med vrede øjne . " Ingen fik at vide , før det var for sent . Når den besøgende tog gidsler , blev politiet kaldt , og de ankom inden for tre minutter!
2 .
Min erfaring med ansatte og studerende har lært mig , at flertallet ønsker at gøre det rigtige . Det centrale er, at vi skal sørge for at fortælle dem ( og minde dem ) , hvad der er det rigtige at gøre . Mange gange, at i vores søgen holde skoler sikkert , vi undlader at erkende, at den enkleste og mindst tekniske metoder kan være den mest effektive til at holde os fra fare. Det Platte Canyon HS hændelse resulterede i et udvalg at blive oprettet. Sikker og Security Advisory Task Komit¨¦en konkluderede i en af deres undersøgelse, at " Den mest effektive redskaber til at sikre vores campusser er øjne og ører af vores medarbejdere , studerende og frivillige . "Det er ikke mere end at tale med medarbejdere og studerende om uidentificerede personer på campus . North Carolina 's New Hanover County Schools lært , hvor vigtigt det er at tale med ansatte og studerende . Dr. Caroline Clemments på UNC Wilmington forelagde sit fund for rapportering fremmede på campus på 2007 sikker, velordnet og Pleje Skoler konferencen. Hendes præsentation med titlen , Who's Wandering Din Halls ? , udnyttede trænet " ubudne gæster " gå på skolen campusser . Deres mål var at strejfe gangene , og dokumentere hvor lang tid det tog , før de kontaktet af personalet . Den gennemsnitlige tid , at disse " ubudne gæster " brugt på campus , før de stoppede på mellemlederniveau skoler var 21,4 minutter og til gymnasier 18,2 minutter . Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt er dette for lang til en fremmed at være på en skole . Hun konkluderede , at forældre , lærere og studerende skal tilskyndes til om kontrollen med deres skole campus . Besøgende bør gribes an at forhøre sig om deres virksomhed og /eller skolens kontor underrettes om den person .

3 .
som administratorer , når de overvejer metoder til at holde din skole sikkert , ikke overse den simple opgave at tale med dine medarbejdere og studerende . Forklar hvad der skal gøres , når de ser en uidentificeret person på campus .
Holder jeres skole sikkert ikke at være dyrt eller tidskrævende . Bare husk at tale med dine lærere , personale , forældre og elever er det første skridt til at få dem alle til at arbejde sammen hen imod dette mål . Som ejere og assistent agenturgivere det er dit ansvar at indlede tale imod at nå dette mål .

gode råd og advarsler


 • indføre en procedure til at håndtere fremmede på campus . Efter træningen dem , praksis faktisk er det .
 • En metode er en ubuden gæst boremaskine. Boret omfatter en frivillig gå gennem din skole at afgøre, hvornår eller om deres tilstedeværelse vil blive indberettet . De frivillige skal ikke bære en besøgendes badge og bør ikke være nogen , der kommer til skolen ofte . Denne øvelse er meget enkel og ikke forstyrrer læringsmiljøet .
 • Husk , en fremmed er nogen, du ikke kender . Skolen skytter ligne almindelige mennesker.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.